Hivatalos: Sancho a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be Jadon Sancho leigazolását. A játékos szerződése szerint 2026-ig kötelezi el magát a Vörös Ördögök mellett, illetve plusz egy év szerződéshosszabbítási opció is belekerült a kontraktusba.


A 21 éves játékos 4 szezon alatt 50 gólt és 64 gólpasszt jegyzett a Borussia Dortmund csapatában és tagja volt az angol válogatott Európa-bajnoki keretének is.

 

Sancho:

"Mindig hálás leszek a Dortmundnak a lehetőségért, hogy a felnőtt csapat tagja lehettem, de a szívem mélyén éreztem, hogy vissza fogok egyszer térni Angliába. Az, hogy a Manchester United játékosa lehetek egy valóra vált álom és alig várom, hogy a Premier League-ben játszhassak. Ez egy fiatal és izgalmas csapat és tudom, hogy közösen valami rendkívül különlegeset hozhatunk létre és szeretném, ha a szurkolók álma valóra válna és a klub ismét sikeres lenne. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak a menedzserrel és edzői stábjával, hogy tovább fejlődhessek."

 

 

Solskjaer:

"Jadon megtestesíti mindazt, amit egy United játékostól várunk. Ilyen játékosokat szeretnénk a klubhoz hozni. Kiváló támadó. Az elkövetkező években számítok rá a felnőtt csapatban és hiszünk abban, hogy Manchesterben tovább fog javulni a teljesítménye. Góljai és gólpasszai magukért beszélnek. Kiválóak az érzékei, remek tempóban képes játszani és plusz kreativitást hoz a csapatba. Az Old Trafford pedig a legmegfelelőbb hely számára, ahol játszhat és hiszem, hogy itt képes lesz kiaknázni a még kiaknázatlan képességeit és a legmagasabb szinten fog teljesíteni. Korához képest már rengeteg dolgot elért és hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot amikor a fejlődése érdekében külföldre távozott. Már alig várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk a felkészülés során."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!