Hargreaves távozik az Old Traffordról

A Manchester United valószínûleg Owen Hargreaves karrierének is véget vet, miután az állandó sérülésekkel bajlódó középpályásnak nem ajánlanak új szerzõdést az Old Traffordon.


A döntés értelmében szinte biztosra vehetjük, hogy a kanadai születésû, ám angol válogatott középpályás pályafutása ezzel befejezõdik, ugyanis múlni nem akaró térdsérülései már szinte évek óta gyötrik.

 

A 30 éves, egykori Bayern München-játékos mindössze 39 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben négy szezon alatt, és tudvalévõ, hogy a játékos mellett Sir Alex Fergusont is nagyon frusztrálta az állandóan kiújuló súlyos sérülés.

 

Azonban egészen mostanáig a skót menedzser visszautasította, hogy végleg leírja a 2007-ben szerzõdtetett védekezõ középpályást.

 

 

"Nagyon nehéz döntés volt, tudván, hogy mennyire keményen dolgozott, hogy újra visszanyerje régi erõnléti állapotát" - kezdte.

 

"De abban a reményben hoztuk meg ezt a döntést, hogy valahol máshol újjáépítheti karrierét."

 

A hírek valószínûleg romba döntik Hargreaves önbizalmát, aki még a 2006-os németországi vb-n tündökölt az angol csapatban, és az egyik legjobb játékos volt az egykori állomáshelyén rendezett világeseményen.

 

Többek között azzal a teljesítményével gyõzte meg Fergusont, hogy ne sajnáljon érte kifizetni 17 millió fontot 2007 nyarán a Bayern Münchennek, akikkel négy bajnoki címet és egy BL-elsõséget is bezsebelt.

 

Azonban a rémálom a második Unitedes szezonjában elérte, amikor kiújult a még Münchenben összeszedett térdsérülése.

 

Daily Mail

 

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!