Újabb Vörös Ördögök tértek vissza

A Manchester United több játékosa is visszatért a nyaralását követően és csatlakozott társaihoz a skóciai edzőtáborban.


A Vörös Ördögök hétfő reggel érkeztek meg St. Andrew's-ba és a repülőről leszálló játékosok között volt a csapat kapitánya, Harry Maguire, valamint Victor Lindelöf és David de Gea is. 

 

Maguire kiváló formában játszott az Európa-bajnokságon és a kontinens minden tájáról dicséreteket kapott. Hazájában is elismerően szóltak róla, mivel kifejezetten domináns volt a jelenléte az angol válogatott mérkőzésein.

 

Victor Lindelöf is fontos tagja volt a svéd válogatottnak, akik egészen a nyolcaddöntőig meneteltek, majd ott kiestek Ukrajna ellen, David de Gea pedig a spanyol nemzeti csapatban szerepelt, bár nem igazán jutott szóhoz és végül a csapat a később Európa-bajnok olaszoktól ki is kapott a kieséses szakaszban.

 

 

Szintén a visszatérők táborát gyarapítja Phil Jones is, akinek visszatéréséről Ole Gunnar Solskjaer a Brentford elleni 2-2-es döntetlen követően már sokat beszélt. Ole elmondta az újságíróknak, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy Jones minél zökkenőmentesebben térjen vissza az első csapatba, hiszen ő maga is küszködött sérülésekkel aktív pályafutása során.

 

A Vörös Ördögök három napot edzőtáboroznak Skóciában és készülnek, hogy megfeleljenek az új szezonra felerősödő elvárásoknak. Az augusztus 14-én, a Leeds elleni mérkőzéssel kezdődő bajnokságot még egy Everton elleni találkozó előzi meg, amelyet augusztus 7-én játszanak le az Old Traffordon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!