James: A Pool, a Perudo és az Uno összehozza a srácokat

Daniel James elmondása szerint nem csupán a játékosok közötti kötelék válik szorosabbá az edzőtáborok során, hanem a stábtagokkal is szorosabbá válik a viszony, beleértve a személyzet minden egyes tagját.


A Vörös Ördögök egy hetet edzőtáboroztak Surrey-ben a Derby County és a QPR elleni mérkőzések között, most pedig a festői szépségű St.Andrew's-ban készülnek a következő szezonra, valamint a közelgő, Everton elleni utolsó felkészülési mérkőzésükre.

 

"Nagyszerű volt" - mondta James az elmúlt két hétről. "Kicsit más most a helyzet, mert korábban az volt a megszokott, hogy külföldön tartózkodunk ilyenkor, de nyilván a körülmények nagyban befolyásolják, hogy most az Egyesült Királyságon belül mozogtunk."

 

"Múlt héten Surrey-ben voltunk, ahol remek volt a hangulat és az idő is ragyogó volt. Most Skóciában vagyunk. Kicsit más a táj, de nagyszerű lesz itt készülni. Csakis a szezon kezdetére összpontosítunk, mert itt van a nyakunkon."

 

 

A klubmédia riporterének, Gemma Thompsonnak James elmondta, hogy a srácokkal nagyon élvezik a medencét, valamint a Perúdót és az Unót.

 

"Tartottunk egy pool versenyt a múlt héten, amit Chris, a szertáros nyert meg. Nagyszerű élmény volt, hogy sokan részt vettek rajta a játékosok és a személyzet részéről is. Kemény mérkőzések voltak és hosszúra nyúlt a bajnokság, de végül Chris nyert. A srácokkal meg egyre többször játszuk a Perudót."

 

"Nagyszerű így kimozdulni, mert másabb, mint a mindennapos edzések Carringtonban, ahol, ha végeztünk mindenki hazamegy. Itt, amikor végeztünk akkor még rengeteg idő van a kikapcsolódásra délután, vagy akár vacsorát követően is. Ekkor a srácokkal szívesen játszunk a kockákkal, vagy kártyával és nem vonul el senki."

 

A játékosok és a szurkolók is egyre jobban várják a szezonkezdést a Leeds ellen, előtte azonban még az Evertonnal is megmérkőznek az utolsó felkészülési találkozójukon.

 

"Nagy meccs lesz az Everton elleni, ők a legkeményebb ellenfeleink a felkészülés során" - mondta James. "Azt gondolom, hogy remek teszt lesz ez számunkra a Leeds elleni mérkőzést megelőzően. Nagyon várjuk már a szezon kezdését, mindenki szeretne a lehető legjobb formában lenni addigra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!