Bruno: Donny keményen dolgozik

Bruno Fernandes több, mint egy hetet visszatért Manchesterbe és elkezdte a felkészülést társaival a közelgő szezonra. Interjújában elismerte, hogy lenyűgözőnek tartja, hogy egyik csapattársa testalkata mekkorát változott az elmúlt hónapok során.


Fernandes boldogan mesélt arról, hogy az egész csapat nagyon keményen dolgozott az elmúlt hetekben és fitten tartották magukat a srácok, még a nyaralás ideje alatt is. A portugál középpályás külön kiemelte Donny van de Beek hozzáállását, mivel a fiatal holland szemmel láthatóan magára pakolt néhány kg izmot.

 

Van de Beek lemaradt az Európa-bajnokságról sérülés miatt ám úgy tűnik, hogy jól sikerült kihasználnia a rendelkezésére álló időt. A változás a szurkolóknak is szemet szúrt és az eddig látottak alapján a középpályás sokkal magabiztosabbnak is tűnik. Motivációját pedig csak fokozta, hogy a felkészülési mérkőzések során a csapatkapitányi karszalagot is viselhette.

 

 

Fernandessel a skóciai edzőtáborban készítettek hosszabb interjút, melynek részleteit hamarosan mindenki olvashatja. A beszélgetés során a United karmestere pedig az alábbi értékelést adta a keretről és társai szorgalmáról.

 

"Profi játékosként mindig felkészülsz a következő szezonra, már akkor mielőtt visszatérnél az edzésekre. Én úgy látom, hogy a nyaralás alatt is mindenki szépen elvégezte a feladatát. Öröm látni, hogy mindenki milyen remek formában van és, hogy a srácok boldogok. Nagyon keményen edzenek."

 

Fernandest megkérdezték, hogy mi a véleménye van de Beek fejlődéséről amire a következőt felelte: "Keményen dolgozik a pályán és az edzőteremben is. Nyilvánvaló, hogy ő egy minőségi játékos, tudjuk mire képes és most szépen felépítette magát."

 

Van de Beek a Brentford elleni 2-2-re végződött mérkőzésen szerepelt először a Unitedben a nyár folyamán és nagyon büszke arra, hogy a találkozón még a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. Ez persze nem kerülte el Harry Maguire figyelmét sem és a holland Instagram posztja alá kommentelte, hogy: "Ne nyújtsd ki azt a szalagot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!