Változás az októberi menetrendben

A Manchester United négy októberi mérkőzéséből háromnak is módosult az időpontja a televíziós közvetítések miatt.


A Vörös Ördögök augusztusi menetrendje már végleges és a Leeds (hazai), a Southampton (idegenbeli) és a Wolves (idegenbeli) elleni mérkőzésekből áll össze.

 

Ezt követi szeptemberben a otthon a Newcastle elleni összecsapás, majd a West Ham elleni idegenbeli találkozó, amit egy újabb hazai mérkőzés követ az Aston Villa ellen. Szeptemberben lesz még egy kis nemzetközi szünet is, az Old Traffordon megrendezésre kerülő bajnokik pedig egyaránt szombaton lesznek és magyar idő szerint 16:00-kor fognak kezdődni. 

 

Ole Gunnar Solskjaer és csapata természetesen a legjobb rajtra fognak törekedni, ám október hónap sajnos elég zűrzavarosnak ígérkezik és a tavaly top 10-ben végzett csapatok közül néggyel is találkozni fog a norvég menedzser alakulata.

 

 

Ennek megfelelően október az Everton elleni indul az Old Traffordon. Rafa Benitez csapata már a holnapi napon belekóstolhat az Álmok Színházának hangulatába, hiszen barátságos meccset fognak játszani a Vörös Ördögök ellen. Október 2-án azonban már teljesen más lesz az összecsapás tétje. Az őszi találkozó kezdése magyar idő szerint 13:30 lesz.

 

Három héttel később az ősi rivális Liverpool készülhet az angol labdarúgás talán legnagyobb összecsapására. Bár a tavalyi szezon során az FA-kupában legyőzte a United Klopp csapatát, a 2020-as bajnok az Old Traffordon 4-2-re verte meg a Vörös Ördögöket bajnokin, ami miatt indokolt a törlesztés is. Az összecsapást jelen pillanatban áttették október 24-re 17:30-as kezdéssel annak érdekében, hogy a Sky Sports élőben tudja azt közvetíteni. Viszont azt érdemes tudni, hogy ez az időpont még változhat a későbbiekben.

 

Hat nappal később a United szurkolóinak lehetősége lesz megtapasztalni a Spurs új stadionjának hangulatát. A mérkőzés október 30-án kerül megrendezésre és 18.30-tól lesz látható. 

 

A Leicester City elleni idegenbeli összecsapás időpontja nem változott, marad október 16-án 16:00-s kezdéssel jelenleg.

 

A bajnokik mellett a United felnőtt csapata további két mérkőzésre számíthat az év tizedik hónapjában, hiszen a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek első korét október 19-én és 20-án rendezik. Az ellenfelek névsorát augusztus során megtudjuk. Emellett pedig a Ligakupa 4. körének fordulóját a BL meccset követő hét közepén rendezik meg.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!