Női csapat: Ramsey kölcsönben folytatja

A Manchester United megerősítette, hogy Emily Ramsey aláírta új, két évre szóló kontraktusát. A húsz éves hálóőr 2018-as profi szerződésének megkötése óta minden sorozatot figyelembe véve 6 alkalommal őrizte a Vörös Ördögök kapuját.


Emily Ramsey az új szerződése megkötésével egyidejűleg kölcsönbe kerül a Birmingham City csapatához. Mindenki a legjobbakat kívánja Emilynek az előttünk álló szezonban.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az új szerződésem és újabb két évre elkötelezhetem magam egy ilyen nagyszerű klubnál. Az akadémia óta a Manchester United kötelékéhez tartozom és ez nagyon büszkévé tesz engem. Szeretném megköszönni mindenkinek, a szurkolóknak, az edzői stábnak és a csapatnak, hogy minden nap segítették a fejlődésemet. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz nekem még a jövő, remélem, hogy hamarosan látjuk egymást.”

 

 

A fiatal kapus tapasztalatszerzés céljából kerül a birminghami alakulathoz. 

 

„Alig várom, hogy találkozzam az új társakkal és remélem, hogy sikerül szintet lépni a következő szezonban”- ecsetelte Ramsey, majd hozzátette, hogy karrierjének fontos állomása lesz ez az egy éves kitérő.

 

John Murtough sportigazgató is elmondta a véleményét a megkötött üzlettel kapcsolatban.

 

“Emily nagyon fiatalon érkezett a klubhoz, mindvégig United vér csörgedezett az ereiben, ezért is nagyszerű, hogy a sorainkban tudhatjuk. Rendkívül tehetséges, biztos vagyok benne, hogy az egy éves időszak alatt a fejlődéséhez szükséges tapasztalatokat össze tudja gyűjteni a Birmingham csapatánál. A legjobbakat kívánjuk neki a kölcsön időszaka alatt.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!