Női csapat: Fran Bentley is kölcsönbe kerül

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Fran Bentley aláírta új, két évre szóló szerződését, mely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható. A húsz éves hálóőr 2018-ban csatlakozott a klubhoz, minden sorozatot figyelembe véve két alkalommal őrizte a Vörös ördögök kapuját.


A kontraktus aláírásával egyidejűleg Bentley csatlakozik a Championshipben szereplő Bristol City csapatához a 2021/22-es szezonra.

 

“Az, hogy újabb két évig a csapat kötelékében tudhatom magam, büszkeséggel tölt el. A kezdetek óta ide tartozom, ezért mindig az otthonomnak fogom tekinteni Manchestert. Hálás vagyok az edzői stáb belém vetett bizalmáért. Még mindig a karrierem elején vagyok és úgy hiszem, hogy elindultam a fejlődés és a tapasztalatszerzés útján. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott az eddigiek során, így a családomnak és a szurkolóknak is egyaránt.

 

Bentley várhatóan több játéklehetőséghez jut majd az új csapatánál.

 

“Alig várom, hogy csatlakozzak a Bristol Cityhez és segíthessem az első osztályba való visszajutást.” 

 

 

John Murtough, a Vörös Ördögök sportigazgatója szerint, Fran a legjobb helyen gyűjthet tapasztalatot.

 

“Még csak húsz éves, tehát hosszú karrier áll előtte. Nagyszerű, hogy egy ilyen tehetséges fiatal játékost tudhatunk a sorainkban. A kapusszekcióban mindig is nagy a verseny a kezdő csapatba jutásért, ő pedig felvette a kesztyűt az edzéseken. Fantasztikus adottságai vannak, ezért is döntöttünk amellett, hogy kölcsön adjuk, így garantálva a játéklehetőséget, ami elengedhetetlenül szükséges a fejlődéséhez.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!