Manchester United N - Liverpool N 2-2

A Manchester United női csapata a Liverpool ellen kezdte meg a felkészülést a következő szezonra, Marc Skinner pedig döntetlennel debütált a kispadon.


A mérkőzést a vendég csapat kezdte jobban, igyekeztek nyomást helyezni a mieinkre. Magasan letámadták Marc Skinner foghíjas csapatát.

 

Az első helyzetet is a Liverpool dolgozta ki a 4. percben egy eladott labda után Kiernan próbálkozott, de Earps a helyén volt és könnyedén fogta a labdát. 

 

Ezt követően mindkét csapat sok hibával játszott, de a United is megmutatta, hogy nem adják magukat könnyen. Kirsty Hanson a 11. percben próbálkozott közelről, de kaput tévesztett.

 

Nem sokkal később, a 19. percben a vendégek örülhettek, egy szép indítást követően Kiernan tört a kapura egy az egyben, Earps pedig tehetetlen volt. 0-1

 

A gól után sok instrukciót hallhattunk az oldalvonal mellől, Skinner ritmusváltásra késztette a csapatát és beszorították a Mersey-parti alakulatot a saját kapujához.

 

A 26. percben meg is lett a fokozott sebesség eredménye, Kirsty Hanson laposan adta be a labdát, Leah Galton pedig nagyjából öt méterről pofozta a kapuba a játékszert. 1-1

 

 

Még fel sem ocsúdtak a liverpooliak, amikor egy szép labdaszerzést követően Kisty Hanson volt eredményes. A  Vörös Ördögök új igazolása, Vilde Boe Risa adta be a labdát, Hanson kiválóan érkezett és bevette a vendégek kapuját. A Vörös Ördögök gyorsan fordították meg a mérkőzést. 2-1

 

A félidő hátralévő részében a manchesteri lányok uralták a meccset, egymást követték az akciók, de újabb gól már nem született.

 

A második félidő elején aztán eleredt az eső, ami nem könnyítette meg a lányok dolgát. A vendég csapat hentes üzemmóbda kapcsolt, megpróbálták tördelni a játékot.



10 percnek kellett eltelnie a második félidőből, amikor Martha Thomas kapott szép labdát, de a vendégek blokkolni tudtak.

 

A második játékrész elején több cserével próbálkoztak a csapatok, ez talán egy felkészülési meccsen nem is annyira ördögtől való dolog. Ennek megfelelően lassú tempóban folytatódott a játék.

 

Az 57. percben aggódhattak a hazai kispadon, mivel egy manchesteri szögletet követően a Liverpool gyorsan a kapura tört, Sophie Baggaley viszont jól olvasta a játékot és tisztázni tudott. Szép első labda érintés volt ez a frissen igazolt hálóőrtől.

 

 

Haley Ladd a 65. percben szép labdát kapott Battletől, 10 méterről próbálkozott, de az oldalhálót találta el.

 

A 74. percben egy nagy bedobást követően Sophie Baggaley-t ismét tesztelték, de ügyesen semlegesítette a liverpooli lövést. Ezután a vendégek percei következtek, Daniels kapott szép indítás, majd 9 méterről lőtt kapura, de Baggaley a helyén volt és hárítani tudott.

 

A 81. minutumban elaludt a hazai védelem,  Carla Humphrey pedig 4 méterről a kapuba talált. Sophie Baggaley tehetlen volt. 2-2

 

A hátralévő 10 percben lelassítottak a csapatok, az eredmény pedig változatlan maradt. Marc Skinner döntetlennel mutatkozott be a női csapat kispadján.

 

Manchester United N - Liverpool N 2-2

 

Manchester United N:

Earps (Baggaley 45); Blundell (Mannion 45), Thorisdottir (Jones 71), Turner (Hutchings 60), Harris (Murphy 60); Zelem (Bourne 60), Boe Risa (May 60); Galton (Simpson 45), Staniforth (Ladd 45), Hanson (Batlle 60); Jones (Thomas 45). 

Gólszerzők: Galton 25', Hanson 26', illetve Kiernan 18', Humphrey 81'


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!