Sneijdert csábítja a United

Wesley Sneijder elismerte, hogy hibázna, ha kizárná annak a lehetõségét, hogy egyszer a Manchester Unitedbe igazoljon.


Az Inter játékosát az átigazolási szezonban többször is szóbahozták a Uniteddel, és nemrég kapcsolatban állt a Real Madriddal, ahol volt trénerével, Jose Mourinhóval újra együtt dolgozhatna.

 

A holland játékos viszont nem akar visszatérni Madridba, hiszen az ott töltött éveiben nem érezte jól magát a klubnál.


Ennek ellenére azt elismerte, hogy nehéz lenne ellenállnia a United hívásának. Természetesen még mindig elhivatott az Interrel, és szerzõdése még három évig az olasz klubhoz köti, de egy napon akár a Vörös Ördögöktõl vonulna vissza.

 

„Ha bárki megkérdezné tõlem, hogy játszani fogok-e a Manchester Unitedben, lehetetlen lenne rá nemet mondanom” – mondta Sneijder a Daily Star Sunday-nek.

 

„Ha megadatik a lehetõség, hogyan is mondhatnám? Nem játszanék a világ egyik legnagyobb klubjáért?”

 

„Nem gondolom, hogy van olyan játékos a világon, aki nyilánosan elutasítaná, hogy egyszer a Manchester Unitedben játsszon. De ha valaki mégis ezt tenné, kétségeim lennének afelõl, hogy igazat mondott-e?"

Sneijder már több nagy európai klub játékosa is volt, és azt állítja, hogyha egyszer Angliába menne futballozni, akkor csak a Manchester United jöhetne képbe.

 

„A Premier League-ben van a legtöbb top csapat és ez a legerõsebb bajnokság. Nagyon szép lenne úgy befejezni a pályafutásomat, hogy játszottam a spanyol, az olasz és az angol bajnokságok legnagyobb csapataiban is”- mesélte Sneijder.

 

„Nem sok ember van, aki ezt elmondhatja magáról, és ha ez megtörténhetne velem, akkor az csakis a Manchester Uniteddel lenne.”


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!