Sancho első napja a Unitednél

A szezon kezdetét megelőző hét izgalmasan indult a Manchester Unitednél, hiszen a nyáron igazolt Jadon Sancho elkezdte a közös edzéseket a csapattal.


Az angol válogatott játékos átigazolásának végére július 23-án került pont véglegesen, így nyaralását követően már nem tért vissza Dortmundba az Európa-bajnokságot követően.

 

A fiatal támadó Ukrajna és Cehország ellen lépett pályára a kontinensviadalon, valamint a német bajnokságban is fontos szerepet játszott klubjában, melynek színeiben 38 találkozón szerepelt az előző idény során.

 

A közösségi médiában megjelent posztok alapján Jadon formában tartotta magát nyári pihenője alatt is, a munka pedig mától Carringtonban tovább folytatódott számára. Első napjáról számos fotó is készült, amit a neten is láthatunk, illetve az alábbiakban néhányat meg is mutatunk. 

 

 

Az még nem derült ki, hogy Sancho készen áll-e erőnlétileg a Leeds elleni bajnokira, amit az Old Traffordon fognak lejátszani, de a hét folyamán erről is érkeznek majd hírek a csapat norvég menedzserétől.

 

"Jadon hétfőn csatlakozik hozzánk és reményeim szerint megfelelő állapotban lesz" - mondta Ole a múlt szombati sajtótájékoztatóján.

 

 

Az ESPN-nek adott interjújában a menedzser még hozzátette, hogy optimista a nyáron igazolt játékosok fizikai állapotát illetően. Raphael Varane a héten esik át a szokásos orvosi vizsgálatokon és ezt követően dől majd csak el, hogy szombaton bevethető lesz-e már Marcelo Bielsa csapata ellen.

 

"Nem látom még, hogy készen fognak-e állni a Leeds elleni meccsünkre" - nyilatkozta Ole az ESPN újságírójának. "Bízom abban, hogy legrosszabb esetben a padon már ott lehetnek majd velünk."

 

 

A hét folyamán várjuk az újabb információkat a játékosok állapotáról, amiről Solskjaer személyesen fog beszámolni a következő napokban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!