Élőben közvetítik a női csapat szezonnyitóját

A Manchester United női csapatának négy mérkőzését is élőben közvetíti a tévé Angliában.


Marc Skinner alakulata három felkészülési mérkőzéséből már egyet lejátszott a hölgyek csapatával. A carringtoni edzőközpontban rendezett vasárnapi találkozón 2-2-es eredménnyel debütált a Liverpool női csapata ellen.

 

A felkészülést a mieink az Aston Villa és a Brighton & Hove Albion ellen folytatják, de már az is biztos, hogy szezon nyitómérkőzésén a kamerák előtt mutatkozhatnak be a lányok. A Vörös Ördögök a Readinget fogadják szeptember 3-án a Leigh Sports Villageben. A Sky Sports Premier League csatornája élőben közvetíti a mérkőzést. A kezdőrúgást a csapatok 19:45-kor végzik el.

 

 

Az ezt követő hétre ütemezett Leicester City ellen vívott találkozó menetrendje változatlan, a csapat szeptember 12-én látogat el a riválishoz.

 

Egyértelmű, hogy a szezon korai szakaszának legnagyobb tesztje szeptember 26-án vár a lányainkra, ugyanis a címvédő Chelsea érkezik hozzánk. Emma Hayes lányai ellen minden bizonnyal izzasztó küzdelemre számíthatnak a mieink. Ezt a mérkőzést a BBC Two közvetíti élőben 12:30-tól.

 

Egy héttel később újabb utazás vár a Vörös Ördögök hölgyeire, ugyanis Marc Skinner korábbi csapata, a Birmingham City látja őket vendégül. Ezt a mérkőzést a Sky Sport Football csatorna közvetíti majd 18:45-től.

 

A szurkolók beírhatják a naptárjaikba az első manchesteri derbi időpontját is. A városi riválissal október 9-én találkozunk hazai pályán, a találkozót pedig a BBC One adja majd.

 

Manchester United N csapat mérkőzéseinek közvetítései:

2021.09.03. Péntek: Manchester United N – Reading N (Sky Sports PL, 19:45)
2021.09.26. Vasárnap: Manchester United N – Chelsea N (BBC Two, 12:30)
2021.10.03. Vasárnap: Birmingham N - Manchester United N (Sky Sports Football, 18:45)
2021.10.09. Szombat: Manchester United N - Manchester City N (BBC One, 13:30)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!