Új szponzor: Ecolab

A Manchester United együttműködési megállapodást kötött az Ecolabbal. Az új szponzor tudományos alapú megoldásokat kínál víz, higiénia és fertőzés megelőzés területén, melynek megoldásait a klub az Old Traffordon és a carringtoni edzőközpontban is használni fog.


A Manchester United az Ecolab szakértelmére támaszkodva kívánja javítani a higiéniával és a fertőzések megelőzésével kapcsolatos gyakorlatait, hogy a lelátókra visszatérő szurkolók minél nagyobb biztonságban legyenek. Az együttműködés nem titkolt célja a majd 100 éves tapasztalattal bíró céggel, hogy egy fenntartható és tisztább jövőt valósítsanak meg közösen.

 

A partneri viszony része, hogy a higiéniai előírásokat szigorúan ellenőrzik és a feltételek teljesítése esetén a klub megkapja az Ecolab Science tanúsítványt is.

 

 

A partner kézfertőtlenítőit már kihelyezték az Álmok Színházában és az edzőközpontban is. Ezeket az eszközöket használja egyébként a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat is Angliában. Az Ecolab által elérhető eszközök széles skálája az ülőhelyektől kezdve egészen az irodákig megoldást nyújtanak és a szurkolók, a játékosok, valamint a klub teljes személyzetének a javát szolgálják.

 

A Manchester United Operatív Vezérigazgatója, Collette Roche elmondta:

"A szurkolók, a játékosok és az alkalmazottak biztonsága minidig is prioritást élvezett a Manchester Unitednél és ez a jövőben is így lesz. MIközben arra készültünk, hogy az Old Trafford újra nyitva áll majd a látogatók előtt felismertük, hogy minden eddiginél fontosabb, hogy minél magasabb színvonalúak legyenek a higiéniai és fertőzés megelőzési intézkedéseink."

 

"Örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk az Ecolabbal és nem titkolt célunk, hogy elnyerjük a tőlük kapható legmagasabb elismerést, az Ecolab Science tanúsítványt. Ezzel a klub minden követője láthatja, hogy elkötelezettek vagyunk a magasabb szintű tisztaság és a lehető legjobb élmény biztosítása mellett."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!