Ferguson visszavág a kritikusoknak

Sir Alex Ferguson egészen egyszerûen 'nonszensznek' nevezte a jelenlegi Manchester Unitedet ért kritikákat.


A Vörös Ördögök 19. alkalommal ünnepelhettek bajnoki címet az Old Traffordon ebben a szezonben, miután egy nehéz év után újra õk ülhettek fel az angol klubfutball trónjára.

 

Természetesen a csapat körül most minden a történelmi, Liverpool trónról való letaszításával járó Premier League-elsõségrõl szól, Sir Alex Ferguson azonban mostanatól csakis a szombati Barcelona elleni Bajnokok Ligája döntõre készül, amely megnyerésével egy igazán szép duplázással zárhatnák az idei évet.

 

Üröm az örömben, hogy sok szakértõ szerint a jelenlegi Manchester United minõségben nem üti meg az elõdök szintjét, és kevesebbra tartják õket, amely okán Ferguson nagyon csalódott.

 

 

"Minden olyan kijelentés egészen egyszerûen nonszensz, amely azt állítja, hogy a jelenlegi Manchester United nem egy nagyszerû csapat - nagyon nagy tett megnyerni a bajnoki címet" - kezdte a skót menedzser.

 

"Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy nekünk mindig megvannk a kritikusaink, akik szerint szerint ötlettelen és fantáziátlan a játékunk, és akik úgy hiszik, hogy nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy folyamatosan kiemelkedõ produkciót nyújtsunk."

 

"Ebben a szezonban van a legjobb hazai mérlegünk, mióta itt vagyok, és több gólt szerzünk, mint korábban."

 

"Négyszer legyõztük a Chelsea-t ebben a szezonban, a valaha volt legtöbb szerzett góllal jutottunk túl a Bajnokok Ligája elõdöntõjébõl, és idegenben nem kaptunk gólt a sorozatban."

 

"És emellett, azt is elmondhatjuk, hogy a hazai pályán nyújtott játékunk a szezon néhány mérkõzésén földöntúli volt. Úgyhogy azt kell hogy gondoljam, valamit nagyon jól csinálunk." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!