Martha Thomas: Jöhet az edzőtábor

A Manchester United női csapatának támadója, Martha Thomas a skóciai edzőtáborral kapcsolatosan pozitív gondolatokat osztott meg az MUTV riporterével.


A Vörös Ördögök lányai már az északi határon túl folytatják a Női Szuperliga következő évadjára való felkészülést. Ennek részeként a Rangers együttesével fognak barátságos mérkőzést játszani augusztus 19-én.

 

Az utazásra egy Liverpool elleni döntetlennel és egy Aston Villa felett aratott győzelemmel sikerült hangolni. Az eddigi mérkőzéseket a carringtoni edzőközpontban játszották a lányok, utóbbin Thomas be is talált. A skót válogatott támadó hálás, hogy lehetősége adódott egy számára rokonszenves környezetben új szintre emelni a karrierjét.

 

„Nagyon izgatott vagyok. Szerintem fontos, hogy együtt lehetünk a lányokkal, és más környezetben fókuszálhatunk a felkészülésre, hasznos hét elé nézünk. Jó teszt lesz egy skót élvonalbeli csapat ellen játszani, hogy ebből is tudjunk építkezni a szezon kezdetéig.”
 

Thomas az Aston Villa ellen elért 2-0-s sikert követően beszélt arról is, hogy milyen érzés volt már a második pályára lépése alkalmával betalálni.

 

 

"Rendkívül jó érzés volt, de mindig az, ha le tudod tenni a névjegyed. Remélem, hogy innen már tudunk építkezni, mert mindenki nagyon odatette magát azon a meccsen, ami még inkább megkoronázza a sikert.”

 

„Felkészülési mérkőzés volt ugyan, de értékes játékperceket tölthetünk ilyenkor a pályán, jót tesz az erőnlétünknek is, ráadásul komoly párharc volt, egy erős csapat ellen, örülünk a győzelemnek, ez egy jó eredmény.”

 

A mérkőzést követő interjú volt az első alkalom azóta, hogy áttette székhelyét Manchesterbe, így egy kis bepillantást is adott a szurkolóknak, hogy miként teltek az elmúlt hetek új csapatában.

 

„Nagyon jól éreztem eddig magam, kellemes a környezet és a pályán is mindenki támogat, szóval nem panaszkodhatok. A klub identitása nagyszerű, Marc Skinner edző pedig azon dolgozik, hogy ennek mi is a részesei lehessünk. Az új játékosok is nagyon jól illeszkednek a csapatba, sokat erősödtünk, szóval várjuk már a bajnoki rajtot.”

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!