Skinner: Ole azonnal visszaírt

A Manchester United új vezetőedzője Marc Skinner elmesélte, hogy az első csapat managere, Ole Gunnar Solskjaer hogyan üdvözölte őt a klubnál.


Skinnert a múlt hónapban nevezték ki, aki Casey Stoney edzőt váltotta. A korábban a Birmingham City és az Orlando Pride csapatában is megfordult szakember már megkezdte a munkát a Vörös Ördögöknél. A felkészülést a Liverpool elleni döntetlennel indította, ezt követte egy Aston Villa felett aratott 2-0 arányú győzelem, a csütörtöki napon pedig a skóciai edzőtábor részeként a Rangers csapatával csapnak össze a lányai.

 

Egy új környezetbe megérkezni sosem egyszerű, de Skinner edzőt lenyűgözte, ahogy az első csapat stábja, Solskjaer és segítői köszöntötték. A carringtoni edzőközpontban közösen tudnak dolgozni, illetve Ole már egy közös megbeszélést is tartott a női csapat edzőjével, hogy megoszthassák egymással a tapasztalataikat, elképzeléseiket.

 

 

„Tudják mi az érdekes? Ole és a csapata az érkezésem másnapján kezdték meg az edzéseket. Írtam neki egy e-mailt, talán péntek délután öt óra körül és nagyjából húsz perc múlva már érkezett is a válasz: „Várom, hogy találkozzunk, egyúttal üdvözöllek a klubnál. Remélem lesz lehetőségünk meginni egy kávét valamikor és megbeszélhetjük az elképzeléseket.”

 

„Szerencsére már minden stábtaggal találkoztam, hiszen egy helyen dolgozunk. Meg kell mondjam, hogy mindenki barátságos volt és segítőkész. Ez is szempont volt a váltáskor, hogy milyen közegben kell dolgoznom és Manchesterben hagyomány, hogy egy csapatként élünk és létezünk. John Murtough sportigazgatóról is csak pozitívan tudok nyilatkozni, mindenben segített eddig és a támogatásáról biztosított.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!