Fletcher: Készen állok a döntõre

Darren Fletcher kijelentette, úgy érzi készen áll, hogy kivegye a részét a Manchester United szombati, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntõjébõl.


A skót középpályás nem is oly rég két hónapot volt kihagyni, miután vírusos gyomorproblémái voltak, azonban tegnap a Blackpool ellen 4-2-re megnyert bajnokin már 90 percig a pályán lehetett.

 

Emellett korábbi ígéretekhez híven arra is számítani lehet, hogy ott lesz kedden a Gary Neville tiszteletére rendezett búcsúmeccsen is a pályán a Juventus ellen, hogy még jobb erõnléti állapotba kerüljön a Wembleyben rendezendõ Barca elleni szombati fináléra.

 

Fletcher, aki a kispadról nézte végig a Vörös Ördögök gyõzelmét a Chelsea ellen 2008-ban, majd eltiltás miatt ki kellett hogy hagyja az egy évvel késõbbi Barcelona elleni vesztes finálét, mindent megtenne, hogy ezúttal ott lehessen a legrangosabb európai kupadöntõben.

 

Természetesen a 27 éves játékos a döntést menedzserére, Sir Alex Fergusonra bízza, mivel megérti, hogy hatalmas harc folyik azért, hogy ott lehessen a katalánok ellen nevezett 18 fõs keretben.

 

"Játékra késznek érzem magam" - kezdte Fletcher.

 

"Volt már néhány mérkõzésem a tartalékok között, amelyet kicsit nehezebbnek találtam a megszokottnál, hiszen az ellenfelek mind ellenem akartak bizonyítani."

 

 

"Nagyon fontos volt számomra, hogy tegnap végig játszhattam a bajnokit a hétvégi nagy megmérettetés elõtt, de tudom, hogy most nem az én döntésemen múlik a sorsom. Minden amit tehet ilyenkor egy játékos, hogy a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtja."

 

"Azok a játékosok, akik által idáig jutottunk, remekeltek, úgyhogy a menedzsernek sok nagy döntést kell majd meghoznia."

 

"Nagy keretünk van, szinte mindenki egészséges, úgyhogy még azért is nagy harc fog folyni, hogy ki ülhet majd le a kispadra."

 

A skót válogatott csapatkapitányának szavaihoz a Manchester United másodedzõje, Mike Phelan a következõket tette hozzá: "Darren nehéz idõszakon ment keresztül."

 

"Egy fel-alá robotoló Darren Fletcher, aki minden porcikájával akarja a sikert, nagyon megnehezíti a dolgunkat a csapat összeállításakor."

 

"Soha nem könnyû feladat a visszatérés, ha sok idõt hagy ki egy játékos. Most hogy felépült, meglátjuk, hogy milyen állapotba kerül a következõ napokban."

 


Sky Sport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!