Ole McTominay állapotáról

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere friss hírekkel szolgált Scott McTominay állapotáról a Southampton elleni találkozó előtt.


A Vörös Ördögök A Szentekkel csapnak össze magyar idő szerint 15:00-kor, a kezdőcsapatból pedig kikerült a múlt hétvégén kiválóan teljesítő Scott McTominay. A skót középpályás helyett Nemanja Matic nevét láthattuk a kezdőben, mellette pedig Anthony Martialt is a kezdőbe nevezte a norvég Daniel James helyett.

 

McTominay lenyűgöző teljesítményt nyújtott 70 perc alatt a Leeds elleni szezonnyitón, de Ole elmagyarázta az okát, hogy a fiatal játékos miért a kispadon foglal helyet a Southampton elleni idegenbeli bajnokin.

 

"Természetesen arra akarunk törekedni, hogy a folyamatosság meglegyen" - magyarázta Ole az MUTV-nek adott interjújában a mérkőzés előtt. "Sajnos Scott kisebb sérüléssel küszködik, de bízunk benne, hogy egy fél órát majd tud játszani, ha szükséges."

 

 

McTominay így egyike annak a kilenc játékosnak, akik a kispadon foglalnak helyet és Solskjaer rendelkezésére állhatnak a találkozón. Szintén a padon ül Jadon Sancho és Raphael Varane is.

 

A francia védő először került be a meccsnapi keretbe, mióta múlt hétvégén hivatalosan is bemutatták az Old Traffordon, míg Sancho második alkalommal léphet majd pályára a csapatban, ha a menedzser pályára küldi valaki helyett. 

 

Szintén a cserék között kapott helyet Jesse Lingard, aki a hét elején tért vissza a karanténból COVID-19 fertőzés miatt. Ole az összecsapás előtt elmagyarázta, hogy a vírusfertőzés kicsit hátráltatta Lingard felkészülését, de visszatérése óta nagyszerű munkát végez és örül, hogy újra a srácok között láthatja.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 2. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!