Premier League ellenféllel kezdünk a Ligakupában

A Manchester United a 2021/21-es szezonban hazai pályán, a Premier League rivális West Ham United ellen kezdi majd meg Ligakupa szereplését.


Az új szezon első hazai kupaösszecsapására a szeptember 20-i héten kerül majd sor, azonban a pontos dátum és kezdési időpont még nem került kijelelölésre.

 

A Kalapácsosok elleni mérkőzésre csak néhány nappal azt követően kerül sor, hogy a felek a London Stadiumban is összemérik majd erejüket a Premier League-ben (2021. szeptember 19. 15 óra) és megelőzi majd az Aston Villa elleni hazai bajnokit.

 

Ez a párosítás egyike azon négynek, ahol Premier League csapatok néznek majd egymással farkasszemet a második számú angol kupasorozat 3. fordulójában, ugyais a Chelsea az Aston Villat fogadja majd, a Liverpool a Norwich-hoz látogat, a Wolves pedig a Tottenham Hotspurrel vív majd meg a Molineux-ben.

 

A Vörös Ördögök eddig három alkalommal találkoztak a londoniakkal a Ligakupában, amelyek közül kétszer továbbjutottak, egyszer pedig kiestek. A legutóbbi randevúra a 2016/17-es idényben került sor, amikor Zlatan Ibrahimovic és Anthony Martial dupláival 4-1-es manchesteri siker született. Abban a szezonban a végső győzelem is összejött, amely a klub történetének eddigi utolsó, ötödik sikere volt a sorozatban.

 

 

Találkoztak a felek az előző idény FA-kupa kiírásában is, ahol az ötödik fordulóban Scott McTominay hosszabbításban lőtt gólja jelentette a különbséget.

 

A 2020/21-es Ligakupa kiírásban az Ole Gunnar Solskjaer-legénység az elődöntőig jutott, ahol csak a későbbi győztes Manchester City tudta őket megállítani. A norvég menedzser és játékosai most abban reménykednek, hogy sikerül felülmúlniuk tavalyi teljesítményüket.

 

A LIGAKUPA 3. FORDULÓJÁNAK SORSOLÁSA
 

Queens Park Rangers v Everton

Preston North End v Cheltenham

UNITED v West Ham Utd

Fulham v Leeds

Brentford v Oldham

Watford v Stoke

Chelsea v Aston Villa

Wigan v Sunderland

Norwich v Liverpool

Burnley v Rochdale

Arsenal v AFC Wimbledon

Sheffield United v Southampton

Manchester City v Wycombe

Millwall v Leicester

Wolves v Tottenham Hotspur

Brighton v Swansea


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!