A klub közleménye McTominay állapotáról

A Manchester United friss híreket közölt Scott McTominay állapotával kapcsolatban, miután a skót középpályás kimaradt a skót válogatott jövő havi keretéből.


McTominay remekül szerepelt a Leeds ellen 5-1-re megnyert bajnokin, teljesítményéről pedig Ole Gunnar Solskjaer menedzser is elismerően szólt. A Southampton elleni mérkőzésen viszont csak a kispadon láthattuk és végül csereként lépett pályára a második játékrészben.

 

A norvég menedzser elárulta, hogy játékosa lágyéksérüléssel küzd és, hogy megtették a szükséges lépéseket a probléma orvoslására.

 

"Scottot megműtötték folyamatos lágyéksérülései miatt, amely miatt jelentős fájdalmakat élt át a mérkőzések közben" - mondta a klub hivatalos közleményében. "A felkészülési szezonban megpróbáltunk minden lehetséges eszközzel segíteni, de végül a műtéti beavatkozás mellett kellett dönteni a megoldáshoz."

 

"Reméljük, hogy hamarosan visszatérhet a pályára."

 

 

Ez azt is jelenti, hogy a skót játékos nem lesz ott a vasárnapi Wolverhampton elleni bajnokin, amely a nemzetközi szünet előtti utolsó mérkőzése a Vörös Ördögöknek. A csapatnak szeptemberben a szünetet követően három bajnokija lesz a Newcastle, a West Ham és az Aston Villa ellen, valamint elkezdődik a Ligakupa a Kalapácsosok ellen és a Bajnokok Ligája csoportmérkőzései is.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!