McTominay üzenete a szurkolóknak

A Manchester United középpályása, Scott McTominay az Instagramján üzent a szurkolóknak a közelmúltban bekövetkezett műtétjével kapcsolatban.


A klub csütörtök délelőtt adta ki a hivatalos közleményt, melyben megerősítették, hogy a skót játékost lágyéksérülése miatt meg kellett műteni.

 

McTominay a Vörös Ördögök első két bajnokiján még szerepelt a 2021/22-es szezonban, azonban a Szentek ellen csak csereként lépett pályára a találkozó második félidejében.

 

A mérkőzést követően pedig úgy döntöttek, hogy a középpályás folyamatosa lágyéksérülésére a legjobb megoldás a műtéti beavatkozás. Scott pedig törekedett arra, hogy megnyugtassa a szurkolókat, hogy nem marad sokáig távol.

 

 

A 24 éves játékos az alábbiakat írta Instagramján:

 

"Szeretném tudatni veletek, hogy kisebb műtéten estem át egy olyan sérülés miatt, amit az elmúlt néhány hónap során megpróbáltunk folyamatosan kezelni. Utálok mérkőzéseket kihagyni és most arra kényszerülök, hogy a Wolves elleni bajnokit és a válogatott meccseit is ki kell hagynom. Nagyon kiábrándító ez számomra, de sajnos ez is benne van a pakliban."

 

"Sok sikert kívánok a srácoknak és ígérem, hogy hamarosan visszatérek. Hamarabb, mint azt bárki is gondolná."

 

A skót középpályás 104 alkalommal lépett pályára, mióta Ole Gunnar Solskjaer lett a csapat menedzsere és a tavalyi szezon volt a fiatal játékos számára az eddigi legsikeresebb idény. A Vörös Ördögöknél az előző etapban 7 találatot is szerzett és 49 mérkőzésen szerepelt a klub színeiben, ami minden szempontból az eddigi legjobb mutatója az elmúlt négy szezon során.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!