Az UEFA közzétette a BL csoportköreinek beosztását

Az UEFA közzétette a Manchester United 2021/22-es Bajnokok Ligája csoportköreinek beosztását.


A Vörös Ördögök az idei szezonban az F csoportba kerültek, mellettük pedig még az olasz Atalanta, a spanyol Villarreal és a svájci Young Boys szerepel a kvartettben. A csoportmeccsek kevesebb, mint 3 hét múlva kezdődnek, az első mérkőzésre pedig szeptember 14-én kerül sor, melynek során a United Bernbe utazik, hogy idegenben összecsapjon a Young Boys csapatával magyar idő szerint 18:45-kor.

 

Három évvel ezelőtt a manchesteriek már jártak a Wankdorf Stadionban, a találkozón pedig Paul Pogba duplájával és Anthony Martial találatával 3-0-ra nyert a United a svájci ellenféllel szemben.

 

A svájci kirándulást két hazai összecsapás követi, ezek közül pedig az első a Villarreal elleni meccs lesz, melyen akár revansot is vehet Ole csapata az Európa-liga fináléjában elszenvedett vereség miatt. A Sárga tengeralattjáró szeptember 29-én érkezik és magyar idő szerint 21:00-kor kezdődik a találkozó, amely rendkívül nehéznek ígérkezik, hiszen eddig a nemzetközi porondon már 5 alkalommal is összecsaptak a felek és mind az 5 mérkőzés döntetlennel ért véget 90 perc elteltével, ebből 4 alkalommal 0-0-val és az El döntőben 1-1-el. Emellett pedig közismert, hogy a spanyolok menedzsere, Unai Emery remekül meccsel csapatával.

 

Az októberi válogatott szünetet követően újoncot köszönt az Álmok Színháza. Az olasz Atalanta érkezik Manchesterbe október 20-án és magyar idő szerint 21:00-kor első alkalommal méretteti meg magát a Vörös Ördögök ellen Amad korábbi csapata. A bergamói klub az előző két idényben továbbjutott csoportjából a kieséses szakaszba és ebben az évben esélyesnek tartják őket az olasz bajnoki címre is.

 

 

Három héttel később jöhet is a visszavágó, ugyanis november 2-án a United utazik Olaszországba a Gewiss Stadionba, a mérkőzés pedig szintén 21:00-kor fog kezdődni magyar idő szerint.

 

Ezt követően november 23-án 18:45-kor magyar idő szerint Spanyolországba utazik Solskjaer csapata és a Villarreal elleni összecsapás következik, ezt követően pedig december 8-án zárul a csoportkör, amikor is a Young Boys érkezik az Old Traffordra, a kezdőrúgás időpontja pedig magyar idő szerint 21:00.

 

A fordulók beosztása mellett az UEFA azt is közölte, hogy felülvizsgálják a vendég szurkolók utazásának lehetőségét, erről a döntést pedig a következő napokban közölni fogják.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!