Edzőmeccs: Manchester United 3 - 4 Stoke City

A Manchester United ismét barátságos meccset játszott, amelyet 3-4-re végül a Stoke City tudott megnyerni szerda délután, azonban Ole Gunnar Solskjaer fiai több értékes játékperchez jutottak.


A Manchester United a Stoke City-vel nézett farkasszemet szerda délután egy zárt kapus, barátságos mérkőzés keretein belül az Old Traffordon. A Vörös Ördögök már túl vannak így a szezonban három bajnokin és a Stoke elleni edzőmeccsel két barátságos találkozón is. A norvég menedzser már a múlt hét során beszélt arról, hogy szeretne a Manchesterben maradó játékosok számára egy felkészülési mérkőzést leszervezni, hogy azok is gyarapíthassák játékperceik számát, akik a szezon eddigi meccsein nem nagyon jutottak szóhoz és a válogatottakba sem hívták be őket.

 

A United legutóbbi bajnoki találkozóján legyőzte a Farkasokat a Molinuex-ban vasárnap délután a csapat meghatározó játékosaival, akik többsége jelenleg hazájuk válogatottjával készül, vagy akár már pályára is lépett világbajnoki selejtezőkön, illetve lesz akiknek a menetrendjében barátságos mérkőzés is szerepel.

 

Pályára lépett a kirobbanó formában játszó Mason Greenwood, aki többek nagy meglepetésére kimaradt Gareth Southgate keretéből, pedig a szezon kezdete óta három mérkőzésen három gólt szerzett a csodatini. Mason mondhatni természetesen a Stoke ellen is betalált, bár a találkozót végül a vendégek nyerték 4-3-ra.

 

Kevésbé meglepő volt az, hogy Donny van de Beek nem kapott meghívót. A holland tehetség már az Európa-bajnokságról is lemaradt sérülés miatt, a Unitedben pedig Solskjaer nem nagyon tud vele mit kezdeni és eddig továbbra is csak a padot koptatja.

 

A zártkapus mérkőzésen az információk szerint a csapat norvég menedzsere nem volt jelen, távollétében pedig másodedzője, a United legendája, Michael Carrick irányította a srácokat.

 

 

Edinson Cavani is a kezdőben kapott helyet és egyik legemlékezetesebb pillanata most egy keresztlécet eltaláló szabadrúgás volt. A mérkőzésről kiszivárgó információk szerint pedig hozta a szokásos teljesítményét, hajtott, küzdött és nagyon akart.

 

"Ismét rendezünk egy zártkapus mérkőzést" - nyilatkozta a United menedzsere a múlt hét folyamán. "Itt az ideje, hogy plusz játékperceket kapjanak azok, akik nem tartanak a válogatottjaikkal és eddig kevesebb szóhoz jutottak. Közülük a legtöbben végigcsinálták az egész előszezont, szorgalmasan dolgoztak és fantasztikusan teljesítettek."

 

"Néhányan hazájuk válogatottjában szerepelnek, ami azt jelenti, jól teljesítettek eddig. Akiknek nincs nemzetközi meccsük, azok szünetet kapnak, mert ők is megérdemelnek néhány nap pihenőt, aztán majd folytatjuk."

 

"A héten végigcsináljuk az edzéseket, aztán a hétvégére hosszabb pihenőt kap mindenki."

 

A United Stoke elleni felállása: Heaton - Jones - Mengi - Dalot - Fernendez - Matic - VDB - Hannibal - Mata - Cavani - Greenwood


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!