Női csapat: Tara Bourne aláírta első profi szerződését

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Tara Bourne aláírta első profi szerződését a klubnál.


A 18 éves védő tagja volt a United U21-es női csapatának, majd az elmúlt idényben bemutatkozhatott a felnőtteknél is a Burnley elleni 6-0-s siker alkalmával az FA-kupában.

 

A szerződés megkötésével egyidejűleg a másodosztályban szereplő Sheffield United csapatához csatlakozik a 2021/22-es idényre kölcsönben. A klubnál mindenki gratulál az előre lépéshez, egyúttal sok sikert kíván Taranak.

 

 

Tara Bourne:

 

„Rendkívül büszkévé tesz engem és a családomat is, hogy aláírhattam az első profi szerződésemet a Manchester Unitednél és alig várom, hogy folytassam a pályafutásom ennél a nagyszerű csapatnál. Fiatal játékosként nagyon fontos, hogy kitűzzük a megfelelő célokat, hogy az első csapatba vezessen az utam. Szeretném megköszönni a stábnak és a játékosoknak is az U21-es Akadémiáról, hogy támogattak. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz majd a jövő.”

 

Tara a szerződés értelmében a következő szezont a Sheffield Unitednél tölti.

 

„Nagyon várom, hogy csatlakozzak a sheffieldi lányokhoz, úgy hiszem, hogy sokat tudok majd ott fejlődni és értékes tapasztalattal gazdagodhatok. Tudom, hogy az egyik legnagyobb esélyesei a Championship bajnoki címének, mindent meg fogok azért tenni, hogy ezt sikerüljön elérni.”

 

Marc Skinner:

 

„Tara egy nagyszerű tehetség az akadémisták közül. Rendkívül örülünk annak, hogy elkötelezte magát a klub mellett. A korához képest rendkívül érett és nagyszerű a munkabírása is. Mindent meg fogunk tenni a további fejlődéséért az elkövetkezendő években. A Unitednél hagyománya van annak, hogy saját nevelésű, fiatal játékosokkal bővítsük a keretet, illetve, hogy beépítsük őket az első csapatba, Tara pedig tökéletesen példázza ezt a mentalitást. A klubnál nagy figyelmet fordítanak az előrelépés lehetőségének megteremtésére és Ő megmutatta, hogy a kemény munka kifizetődő lehet.”

 

A kölcsönbe kerülés okairól és a jövő évről a női csapat edzője az alábbiakat mondta.

 

„A sheffieldi kölcsönidőszak megfelelő minőségű és mennyiségű játékpercet fog neki garantálni, hogy tovább tudjon fejlődni és tapasztalatokat gyűjthessen. Figyelemmel fogjuk kísérni Tara teljesítményét a következő szezonban. Sok sikert kívánunk neki.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!