Blundell: Már érezhető az összetartás

A Manchester United női csapatának nyáron a Chelsea-től leigazolt játékosa, Hannah Blundell már érzi az új csapatában az egységet és az összetartást.


A szélső védő júliusban érkezett a Vörös Ördögökhöz a londoni Kékektől, ahol eddigi profi karrierjét töltötte. A beilleszkedése javában zajlik és kezdi megszokni az új környezetet.

 

Blundell a felkészülési szezon alatt kihasználta az időt az új csapattársakkal való megismerkedésre. Hannah már a beilleszkedést követően a Reading elleni pénteki bajnoki nyitányra fókuszál, amikor újdonsült társaival megkezdik a Női Szuperliga 2021/22-es idényének küzdelmeit.

 

A szeptember 3-án esedékes bajnoki rajt előtti a hivatalos sajtótájékoztatón a Vörös Ördögök védője a kialakult összetartásról és a csapategységről beszélt.

 

„Amióta megérkeztem érzem a csapaton belüli összhangot. Ez egy fontos és fajsúlyos tényező a célok elérésében. Itt egy őszinte és összetartó csapatban lehetek, úgy hiszem, hogy csak így tudunk egyre feljebb törni, hogy motiváljuk egymást”

 

 

A United női csapatának átlag életkora 25 év alatti, mely igen megsüvegelendő statisztika a Női Szuperliga többi csapatához képest. Hannah beszélt az előttük álló kihívásokról is.

 

„Egy nagyon fiatal csapat vagyunk, sokat kell még együtt edzenünk, tapasztalatokat kell szereznünk, hiszen alig 3 éve létezik újra a női csapat. Ez idő alatt igen messze sikerült eljutni, erre pedig mindenki büszkén tekint vissza. Nagyon jó érzés, hogy én is tagja lehetek ennek az alakulatnak és mindenki azon van, hogy feljussunk a Bajnokok Ligája főtáblájára, hogy trófeákat nyerhessünk. Már megvan a tapasztalat és a tudás egyensúlya, ezekre szükség van a kitűzött célok eléréséhez.”

 

A sussexi születésű, háromszoros angol válogatott játékos abba is bepillantást engedett, hogy miként sikerült beilleszkednie az új környezetbe.

 

„Még mindig úgy gondolom, hogy kiléptem a komfort zónámból, ennyire északon eddig még nem is éltem. Próbálom megszokni, szerintem jól is megy. Itt egy kicsit hidegebb is van, ez nekem új, kicsit még szokatlan, de jól érzem magam. Kicsit jobban fel akarom majd fedezni a környéket, turistáskodni Manchesterben.”

 

A Vörös Ördögök női csapata szeptember 3-án 20:45-kor a Reading csapatát fogadják a Leigh Sports Villageben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!