Hivatalos: megvan a United 25 fős BL kerete

A Manchester United hivatalosan is bejelentette 25 fős keretét a Bajnokok Ligája 2021/22-es szezonjának csoportmérkőzéseire.


A Vörös Ördögök az F jelű kvartettbe kerültek az Európa-liga győztes Villarreal, az olasz Atalanta és a svájci Young Boys együttese mellett. 

 

A veterán kapus, Lee Grant kimaradt a keretből, így Solskajer opciói a kapusposztra David de Gea, Dean Henderson és Tom Heaton lesznek.

 

A védelembe a United négy belső és négy szélső védőt nevezett, Phil Jones számára így nem jutott hely, tehát lemarad a nemzetközi megmérettetésekről. A korábban angol válogatott játékos 2020 januárja óta nem lépett pályára a klubban hivatalos mérkőzésen, jelen állapota pedig nem tette lehetővé számára, hogy azóta bármelyik átigazolási időszakban távozzon az Old Traffordról.

 

A középpályán nevezésre került Jesse Lingard, aki végül maradt Manchesterben, mellette pedig az ifjú Amad Diallo neve is szerepel a 25 fős listán. Bár az elefántcsontparti játékos közel állt a nyár folyamán ahhoz, hogy kölcsönben a Feyenoord csapatához igazoljon, végül egy combsérülés keresztülhúzta a klubok és a játékos terveit.

 

A támadósorban nem meglepő módon helyet kapott Cristiano Ronaldo, ahogy a jelenleg még lábadozó Marcus Rashford is. Mason Greenwood nem került nevezésre, de mivel 21 év alatti játékosról van szó, így őt nem is kötelező regisztrálni és B listáról bármikor bevethető.

 

A Manchester United 25 fős, teljes kerete az alábbi:

 

Kapusok: David de Gea, Dean Henderson, Tom Heaton

 

Védők: Victor Lindelöf, Eric Bailly, Harry Maguire, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles, Diogo Dalot, Luke Shaw

 

Középpályások: Nemanja Matic, Donny van de Beek, Fred, Scott McTominay, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Juan Mata, Jesse Lingard, Jadon Sancho, Amad Diallo

 

Csatárok: Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani, Marcus Rashford, Anthony Martial


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!