Lindelöf örül Varane érkezésének

Victor Lindelöf örül annak a versenyhelyzetnek, mely Raphael Varane érkezésével keletkezett a Manchester United védelmében.


A svédek újonnan kinevezettt csapatkapitánya hazájában nyilatkozott a médiának a szerdai, Görögország elleni világbajnoki selejtezőt megelőzően.

 

Ole Gunnar Solskjaer választási lehetőségei megnőttek a védelem közepét illetően, ami Lindelöf szerint csak jó lehet a Vörös Ördögök ambíciói szempontjából.

 

A Wolves elleni siker során Harry Maguire és Varane volt a kezdőcsapatban, mellettük Victor és Eric Bailly, egy másik válogatott védő is alternatívát jelent a posztra. Ráadásul hamarosan Phil Jones és Teden Mengi is felépül, ám Axel Tuanzebe az Aston Villához került kölcsönszerződéssel.

 

"Úgy vélem, ez nagyszerű" - mondta Lindelöf a Fotballdirektnek. "A világ egyik legnagyobb klubjában játszom és egyértelmű, hogy jó játékosokat akarsz."

 

"Mindig lesz versenyhelyzet. Csak pozitívan látom azt, hogy remek játékosaink vannak. Ezzel csak fejlődhetünk. Magam részéről semmi problémát nem látok."

 

"Lehet, hogy néha nem fogok meccset játszani, de számomra ez nem jelent semmit. Tavaly és előtte rengeteget játszottam, voltak hátproblémáim és némi fájdalommal fociztam."

 

 

Az előző héten Spanyolország elleni, 2-1-es siker során vezette a válogatottat a gyepre, ami hatalmas élmény volt számára.

 

"Óriási megtiszteltetés volt Svédországot kivezetni a gyepre" - folytatta. "Természetesen büszke voltam a csapatra és a srácokra."

 

"Hogy kapitány lehetek, ráadásul először egy ilyen mérkőzésen, az csodás érzés volt, és hogy még nyertünk is, az nagyon különleges volt."

 

Lindelöf a hétvége során csak a kispadon ült az üzbégek elleni, barátságos mérkőzés során, de a görögök ellen visszatérhet a kezdőcsapatba.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!