Küszöbön De Gea szerzõdtetése

Spanyol források szerint már megszületett a megegyezés.


Spanyolországi jelentések arra utalnak, hogy a jövõ héten a Manchester United bejelenti David De Gea érkezését.

A Vörös Ördögök néhány hónapja már keresik a szezon végén visszavonuló Edwin van der Sar utódját. A leköszönõ holland honfitársát, az Ajax kapusát, Maarten Stekelenburgot ajánlotta, de úgy tûnik, végül az Atletico Madrid kapusa köt ki az Old Traffordon.

Madridi információk szerint az üzlet 21 millió euró (18,3 millió font) ellenében köttetett meg, mely még nõhet késõbbiek során a játékos teljesítményétõl függõen.

 


A 20 éves kapus korábban már megerõsítette, a szezon végén dönt saját sorsáról, de úgy tûnik Angliába költözik.

De Geával együtt a United a hírek szerint közel van a Lens nagyra értékelt fiatal védõje, Raphael Verane megszerzéséhez, valamint az Aston Villa angol szélsõjéhez, Ashley Younghoz is.

Sir Alex Ferguson a középpálya közepére is szeretne igazolni, egyes hírek szerint az Arsenal francia játékosát, Samir Nasri is lehetséges érkezõk között szerepehet. Paul Scholes egyelõre még nem döntött pályafutásáról, helyére azonban mindenképp szeretne valakit a Vörös Ördögök menedzsere. Nasri szerzõdése 12 hónap múlva lejár, tehát amennyiben nem hosszabbít vele az Arsenal, úgy jövõ nyáron ingyen igazolhatóvá válna, ezért az idei nyáron el kellene adniuk, ha szeretnének pénzt látni a játékosból.

Nasri mellett még Luka Modric és Wesley Sneijder esélyes Paul Scholes helyére.


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!