Mannion örül a szezonnyitó győzelemnek

Aoife Mannion szerint a Manchester United női szakasza fel van dobódva a a WSL szezonnyitóját követően, a Reading felett aratott győzelmük hatására.


Nagyszerű startot vettek a Manchester United lányai, miután 2-0-ra legyőzték a Reading csapatát egy tökéletes rajtot követően az új idény első meccsén. 

 

A korábbi Manchester City, Birmingham City és Aston Villa játékos Mannion, bemutatkozhatott a United mezében és végig is játszotta a 90 percet, hozzásegítve új csapatát a kapott gól nélküli győzelemhez.

 

A mérkőzést követően a 25 éves játékos az oldalvonal mellett adott interjút első United-beli mérkőzéséről és arról, hogy érez a csapat az eredmények után.

 

"Abszolút fel vagyunk dobva" - nyilatkozta a védő az MUTV-nak. 

 

"Ha valaki azt mondja a találkozó előtt, hogy két gólt fogunk lőni, mialatt egyet sem kapunk, elfogadtuk volna."
 

"Az első 10 percben fölénk kerekedtek kicsit [míg át nem vették az irányítást], de aztán úgy gondolom, mi domináltuk a meccset."

 

Ez egy új éra kezdete a Marc Skinner vezette csapat számára, aki a nyáron érkezett Mannion-nal és négy másik igazolt társával együtt.
 

Miután jobban megismerte új csapattársait az előszezon alatt, az 5-ös mezszámú játékos már élvezi a öltözői hangulatot és alig várja, hogy a pénteki eredményt túlszárnyalhassák.

 

 

"Büszkék vagyunk magunkra" - tette hozzá.
 

"Úgy akarjuk folytatni, ahogy kezdtünk. Nagy reményekkel vágtunk neki a szezonnak és péntek este megmutattuk, hogy komolyak a szándékaink.

 

A klubban való debütálás mellett ez volt Mannion első lehetősége arra is, hogy hazai pályán, új, Unitedes szurkolói előtt játsszon.
 

Ezzel a gondolattal és a tudattal, hogy a szurkolók már egy éve nem mehettek ki a lelátókra a vírus helyzet miatt, a középsővédő felfedte, mennyire értékes tapasztalat volt ez neki és csapattársainak.
 

"Nagyon sokat jelentett a lányoknak, hogy a szurkolók kinn lehettek a lelátókon, az atmoszféra lenyűgöző volt."
 

"Úgy gondolom, hogy jelenleg a Leight [Sports Village] a legjobb stadion a ligában  és alig várom, hogy visszatérjek oda."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!