BL: Öt játékos a United B-listáján

Korábban már kihirdetésre került a Manchester United Bajnokok Ligája kerete a csoportkörökre, azonban a B-listát most 5 játékossal kiegészítették.


Ennek értelmében a 25 fős kereten felül Anthony Elanga, Mason Greenwood, Teden Mengi, Hannibal Mejbri és Matej Kovar is a nevezhető fiatalok közé tartozik. 

 

A B-listán olyan játékosok szerepelhetnek, akik 2000. január 1-én, vagy azt követően születtek és játszottak legalább 2 évet akár megszakításokkal 15 éves koruktól fogva (UEFA regisztrációtól számítva) a klubnál, vagy egymás után 3 évet maximum egy, másik angol klubhoz történő kölcsönadással, amely nem tartott tovább 1 évnél.

 

Ennek megfelelően Mason Greenwood is jogosult arra, hogy a B-listán szerepeljen függetlenül attól, hogy hosszú ideje oszlopos tagja a felnőtt csapatnak.

 

16 éves fiatalokat bármikor nevezni lehet a B-listára, ha az ezt megelőző két évben a klubjukban már regisztrálva voltak, illetve a B-listára korlátlan számú játékost lehet nevezni, de ezt legkésőbb az adott mérkőzést megelőző nap éjfélig be kell jelenteni.

 

A nyár folyamán érkező Tom Heaton, Raphael Varane, Jadon Sancho és Cristiano Ronaldo mind a felnőtt keret tagjai, illetve fontos, hogy az alábbi felsorolás nem azonos a Young Boys elleni utazó kerettel, amely külön került kihirdetésre.

 

 

25 fős felnőtt keret:

 

Kapusok: David de Gea, Tom Heaton, Dean Henderson

 

Védők: Eric Bailly, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Raphael Varane, Alex Telles, Aaron Wan-Bissaka

 

Középpályások: Amad Diallo, Bruno Fernandes, Fred, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba, Donny van de Beek

 

Támadók: Edinson Cavani, Jadon Sancho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo

 

B-lista

 

Kapusok: Matej Kovar

 

Védők: Teden Mengi

 

Középpályások: Hannibal

 

Támadók: Mason Greenwood, Anthony Elanga


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!