Dalot elárulta BL céljait

Diogo Dalot a Young Boys elleni összecsapás előtt elárulta, hogy neki és csapattárainak eltökélt szándéka, hogy különleges pillanatokat szerezzenek a klubnak a Bajnokok Ligájában


A portugál védő három évvel ezelőtt a kezdőben szerepelt, amikor a United idegenben 3-0-ra legyőzte kedd esti ellenfelét. Ole Gunnar Solskjaer csapata ma este kezdi meg az idei Bajnokok Ligája szereplését és a nyilatkozatok alapján minden erejükkel azon vannak, hogy a tavalyi, csalódást keltő kiesés javítani tudják és, hogy tovább jussanak a csoportjukból. Dalot szerint pedig mindenki arra koncentrál, hogy emlékezetes estéket éljenek át.

 

"Benne van a levegőben minden, a hangulat, az öröm, hogy kimehetsz a pályára és a világ egyik legnagyszerűbb sorozatában szerepelhetsz" - mondta Dalot. "Hihetetlen érzés egy olyan klubbal itt szerepelni, amely a Bajnokok Ligája történetének részese, számomra az, hogy itt lehetünk a legszebb éjszakákat jelenti a keddi és szerdai napokon. Rengeteg izgalmas pillanat vár ránk, de a legizgalmasabb, hogy mi írhatjuk a saját történetünket ebben a szezonban."

 

"Szeretnénk a Young Boys elleni találkozót olyanná tenni, amire még sokáig emlékeznek majd az emberek. Annak idején itt debütáltam, ami nagyon különleges pillanat volt számomra, most pedig visszatértem ebbe a stadionba. Remélhetőleg győzelemmel térhetünk majd nyugovóra éjszaka, mint régen. A mai napig őrzöm az emlékeket arról a napról, megvannak a telefonomban. Néha megnézem a felvételeket, hogy lássam, mennyit tudtam fejlődni. Furcsa látni, hogy milyen gyorsan telik az idő. Már három éve ennek. Büszke pillanat számomra, hogy visszatérhetek ide és remélem megmutathatom, hogy mennyit fejlődtem."

 

 

"Azt gondolom, hogy minden Bajnokok Ligája csoport nehéz. Vannak akik úgy vélik, hogy egyes csoportok könnyebbek, de nekünk meg most az a dolgunk, hogy a sajátunkra figyeljünk, első körben pedig a Young Boys csapatára és aztán haladunk majd lépésről lépésre. Az út a Bajnokok Ligájában nehéz, mint egy maraton. Mindig készen kell állni, koncentrálni. Nem ugorhatunk át bizonyos lépéseket, hanem mindegyikre maximálisan fel kell készülnünk."

 

"Az is plusz energiát ad, hogy mindig jobban akarunk teljesíteni, mint az előző szezonban. Ez nagy csak a csapatra igaz, hanem egyénileg is. Szezonról-szezonra jobbak akarunk lenni, ez a kihívás számomra és a többiek számára is."

 

A Vörös Ördögök négy új igazolása is nevezésre került az idei szezonra, Jadon Sancho, Raphael Varane, Tom Heaton és természetesen Cristiano Ronaldo személyében. Dalot közeli barátja Cristianonak és válogatott szinten is együtt játszottak már. A portugál védő beszélt a világklasszis támadó hazatéréséről, valamint arról is, hogy mit jelent ez a csapat számára.

 

"Fantasztikus dolog nem csak nekem, hanem mindenki számára, hogy Cristiano itt van. Fantasztikus játékos és rengeteg energiát ad mindenkinek" - mondta Diogo Ronaldo emlékezetesre sikerült második debütálására utalva.

 

"Azon a napon amikor bejelentették, hogy hazatér rengeteg volt a találgatás, majd mindenki lázban égett amikor valóban megjelent. Írtam neki SMS-t is, hogy gratuláljak, hogy ide igazol. Elmesélte, hogy mennyire örül, hogy újra részese lehet ennek a klubnak és, hogy segíteni akar a csapatnak és biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban ez meg is fog történni."

 

"Azt hiszem, hogy a szurkolók azt a Cristiano Ronaldot kapják, akit szerettek volna. Ő mindent megnyert itt, tudjuk mire képes a pályán, tehát a legjobbra számíthatunk. Segítjük őt, ő pedig minket és úgy gondolom, hogy együtt nagy dolgokat fogunk elérni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Young Boys - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!