Az Atleticónál a United hívására várnak De Gea-ügyben

Az Atletico Madrid elnöke, Enrique Cerezo elmondása szerint, arra vár, hogy informálják a Manchester United részérõl David De Gea leigazolásával kapcsolatban.


Gary Neville tegnapi, Juventus elleni búcsúmérkõzését követõen a Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson a Sky Sports News-nak adott interjújában azt mondta, hogy a United közel áll De Gea megszerzéséhez.

 

Az ifjú spanyol kapuvédõt már régóta Ferguson célpontjának tartják, aki az idény végén visszavonuló Edwin van der Sar helyén keletkezõ ûrt töltené be az Európa-liga gyõztes játékossal.

 

"Már régóta dolgozunk ezen az ügyön. Már régóta azok közé tartozik, akik iránt élénken érdeklõdünk" - mondta a skót menedzser a Sky Sports News-nak. 

 

"Õ egy fiatal kapus, aki nagyon gyors, hihetetlen lélekjelenléte van, és hihetetlenül jó helyettese lesz Edwin van der Sarnak."

 

Azonban, válaszolván a United részérõl megjelent hírekre De Gea megszerzésével kapcsolatban, a Matracosok elnöke Enrique Cerezo a spanyol Cadena Sar rádióállomásnak adott interjújában arról beszélt, hogy még koránt sem lehet biztos megállapodást bejelenteni.

 

 

"Nem tudunk semmirõl" - kezdte.

 

"Hivatalosan sem a Manchester United, sem a játékos nem tájékoztatott minket semmirõl."

 

"Õ is tudja, hogy természetesen egyeztethet más klubokkal, ám ilyen esetekben mindig ki kell fizetniük érte a szerzõdésében szereplõ kivásárlási árat."

 

A nyilatkozatból csak megerõsítést kaptak azok a híresztelések, miszerint a fõvárosi klubnál nem feltétlenül válnának meg a sokak által a jövõ legjobb kapusai között emlegetett De Gea-tól és jelenleg 2013 nyaráig szóló szerzõdését meghosszabbítanák.

 

Nagy valószínûséggel június végéig az ügy végére pont kerülhet, ugyanis a szerzõdésében 25 millió eurós kivásárlási árú madridi születésú portás korábban azt mondták, jövõjérõl legkésõbb június végéig dönteni fog.

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!