Owen maradna a Unitednél

Michael Owen egyértelmûen jelezte maradási szándékát a Manchester Unitednál, és a Bajnokok Ligája döntõje után leülnek Sir Alex Fergusonnal, hogy egyeztessenek jövõjérõl.


A 31 éves támadó pályafutása elsõ bajnoki címét zsebelhette be a hétvégén, miután 11 alkalommal lépett pályára a története 19., történelmi aranyérmét begyûjtõ Manchester Unitedben.

 

Bár az elmúlt két szezont az Old Traffordon töltötte, kisebb-nagyobb sérülés mellett, azonban még nem tudja, hogy Sir Alex Ferguson új szerzõdést ajánl-e számára.

 

Owen jelen pillanatban azért harcol, hogy helyet kaphasson a szombati Barcelona elleni BL-döntõn a kispadon, míg új szerzõdését megakadályozhatja Danny Welbeck kölcsönbõl való visszatérése a Sunderland együttesétõl.

 

Azonban az egykori Liverpool játékos mindenképpen szeretne beszélni a United skót menedzserével a hétvégét követõen, amely során jó hírekrõl szeretne beszámolni.

 

"Szeretnék maradni, mert a Manchester United egy fantasztikus klub" - kezdte az Aranylabdás csatár.

 

"Meg kell tudnom az elkövetkezendõ egy-két hétben, hogy mi lesz a jövõmmel, és ezért beszélni fogok a menedzserrel."

 

"Ez egy nagyon fontos hét a csapat számára, ezért nincs mód arra, hogy a továbbiakról egyeztessünk vele, de a szezon végeztével lefogunk ülni egy beszélgetésre."

 

 

Owen a Vörös Ördögök színeiben 47 alkalommal lépett pályára, amely során 13 gólt szerzett, többségét a kispadról beállva, ennek ellenére kijelentette, hogy élvezte a klubnál eltöltött idejét.

 

"Lejjebb adhatsz az igényeidbõl, és játszhatsz folyamatosan egy olyan csapatban, amely nem képvisel olyan magas színvonalat, mint a Manchester United" - magyarázta Owen.

 

"Azonban a szintedet mindaddig megtudod tartani, amíg klasszisokkal készülhetsz együtt hétrõl-hétre az edzéseken, és a játékot is jobban élvezed, ha egy jó csapatban játszhatsz."

 

"Minden azon múlik, hogy az érme melyik oldalát nézed."

 

"Egyértelmûen kijelenthetem, hogy élveztem az itt eltöltöt idõt, annak ellenére, hogy nem játszottam annyit ebben az évben, mégis a csapat részének érzem magam."

 

"Játszottam 11 Premier League mérkõzésen, amivel kiérdemeltem a bajnoki aranyérmet. Imdátam minden percét."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!