Bruno: Éreztem, hogy nyerni fogunk

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes elmondta, hogy annak ellenére is végig hitt abban, hogy sikerül legyőzniük a Villarreal csapatát, hogy az idő egyre jobban szorította őket a találkozó vége felé.


A Sárga Tengeralattjárók a második félidő elején szerezték meg a vezetést Paco Alcacer révén, amelyre Alex Telles és Cristiano Ronaldo góljaival a házigazdák válaszolni tudtak.

 

Fernandes az MUTV-nek és a BT Sportnak nyilatkozva elmondta: "Végig azt éreztem, hogy megnyerjük a mérkőzést. Az egyenlítő gólunk után pedig tudtam, hogy képesek vagyunk még egyet belőni és megfordítani az állást."

 

"Alex gólja után hihetetlen volt a hangulat. Eszméletlen volt, amit a szurkolók műveltek. Cristianoról meg tudtuk, hogy bármikor képes villanni egyet és gólt szerezni. Elkezdtünk beadásokkal próbálkozni, illetve többet támadni a széleken, mert Edi és Cristiano is képes akár csukott szemmel is eltalálni a kaput bármilyen helyzetből. Hihetetlenül érzik a kaput."

 

 

"Ők azok a csatárok, akik érzik, hogy mi kell a gólhoz. Ronaldo pedig megcsinálta és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó a szezonban. Ő, Edi és Anthony is fontosak lesznek a számunkra a szezonban, mert képesek rengeteg gólt szerezni."

 

A szurkolók által keltett hangulatról pedig az alábbiakat mondta a portugál maestro: "Ez volt az első Bajnokok Ligája estem szurkolókkal az Old Traffordon és hihetetlen volt. Nagyszerű érzés, fantasztikus hangulat. Eszméletlen volt az a légkör, ami a stadionban volt ezen a Bajnokok Ligája meccsen."

 

"Nyilván ez egy különleges sorozat, mindenki eként is tekint rá, de úgy gondolom, hogy minden mérkőzés az Old Traffordon szurkolók előtt különleges. Én úgy látom, hogy a szurkolók minden meccsen fantasztikusak voltak."

 

Bruno szabadrúgása sokak meglepetésére Alex Tellest hozta helyzetbe, aki kapásból a vendégek kapujába lőtte a labdát.

 

"Alex odajött hozzám és azt mondta, hogy lőjem át a másik oldalra neki a labdát, majd szaladjak be és ő bepasszolja nekem. Én mondtam neki, hogy menjen csak a tizenhatos sarkához, oda fogom lőni a labdát és lője el kapásból, vagy ha lesz ideje, akkor igazítson rajta egyet. A történtek pedig Alex minőségét mutatják. Csak annyi közöm volt a dologhoz, hogy sikerült jó labdát adnom, ami Alex előtt kötött ki. Nagyon jól találta el és őszintén mondom, hihetetlen gól volt."

 

Fernandes az ellenfél teljesítményét is kiemelte nyilatkozatában: "Mindig nehéz spanyol csapatok ellen játszani, hiszen tudjuk, hogy nagyon jók, jól bánnak a labdával. Az edzőjük pedig nagyon jól ismeri az angol focit is. Szép focit játszanak és szervezetten védekeznek. Mindig nagyon nehéz ellenük játszani, de úgy gondolom, hogy jó munkát végeztünk. Néha türelmesnek kell lennünk és nem szabad kapkodnunk. Azt gondolom, hogy megfelelően végeztük a dolgunkat."

 

"A három pont megszerzése volt a lényeg és ez sikerült is."

 

Az este Bruno Fernandes számára azért is különleges volt, mert Harry Maguire távollétében ő volt a csapatkapitány, aminek nagyon örült.

 

"Nagyszerű érzés, ahogy ezt már korábban is mondtam, amikor a PSG elleni meccsen is viselhettem a karszalagot. Sokat jelent nekem. Úgy gondolom, hogy minden játékos számára büszke pillanat az, amikor viselheti a csapatkapitányi karszalagot. Örülök, hogy részese lehetek ennek. Büszke vagyok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!