De Gea: Nincs egyezség a Uniteddel

David de Gea, azt követõen, hogy a Manchester United részérõl azt állították, hogy már megegyeztek a kapussal, elmondta, még nem döntött jövõjét illetõen.


A Manchester United menedzsere kedden jelentette be a Gary Neville búcsúmeccsét követõ interjúban, hogy a klub megszerezte David De Gea-t a visszavonuló Edwin van der Sar pótlására.

 

Ferguson elmondta, a Vörös Ördögök "már elég régóta" dolgoznak az ügyleten, és egyben dicsérte a 20 éves kapuvédõ képességeit, akit van der Sar méltó utódjának tart.

 

Azonban míg tegnap a játékos klubja, az Atletico Madrid részérõl jelent meg olyan nyilatkozat, hogy velük még nem egyeztettek a manchesteriek, addig most maga De Gea cáfolta az átigazolás létrejöttét, ráadásul átigazolása helyett most inkább a spanyol U-21-es válogatottra koncentrál, amely Dániában vesz részt a nyári Európa-bajnokságon.

 

 

"Olyan hírek jelentek meg a mai napon különbözõ sajtóforrásokból, hogy az Atletico Madrid játékosa, David De Gea a Manchester Unitedhez igazolt" - áll a spanyol hírügynökség, az EFE részére De Gea ügyvédje által eljuttatott nyilatkozatban.

 

"Ezzel felhívnám mindenki figyelmét, hogy nem igaz, hogy a felek megegyeztek volna."

 

"De Gea június 30-ig, amíg a spanyol U-21-es válogatottbeli kötelezettségei véget nem érnek, nem foglalkozik az Atletico Madrid által kínált szerzõdéshosszabbítási ajánlattal , vagy bármely más klub megkeresésével."

 


 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!