Evra: Túl magabiztosak voltunk

Patrice Evra úgy érzi, a Manchester United túlzottan magabiztos volt, amikor 2009-ben a Barcelonával játszották a Bajnokok Ligája döntõjét.


A Vörös Ördögök szombaton a Wembleyben találkoznak újra a Barcelona együttesével, azt követõen, hogy két évvel ezelõtt Pep Guardiola legénysége meggyõzõ játékával 2-0 arányban legyõzte õket a római Bajnokok Ligája fináléban. 

 

Azóta a Barcelonát a futball világ egyik legjobb csapatának tartja szinte mindenki, és idén is nagy eséllyel pályáznak rá, hogy megismételjék a 2009-es sikerüket a Manchester United ellen.

 

Nem így vélekedik azonban a manchesteriek francia balbekkje, Patrice Evra, aki szerint a Manchester United játékosai tanultak két évvel ezelõtti hibájukból, és tisztelettel tekintenek a Barcelona által a Bajnokok Ligája megnyerésérõl szövögetett álmaikra jelentett veszélyekre.

 

"Róma mindig rossz emlékeket idéz fel bennem" - kezdte.

 

"Õszinte leszek. Nagyon magabiztos voltam Olaszországban. Talán túlzottan is nagy volt az önbizalmam. Azt gondoltam, hogy nyerni fogunk."

 

"Mindenki azt mondja, hogy a Barcelona a világ legjobb csapata jelenleg. Én ezt elfogadom."

 

"De két évvel ezelõtt meg mindenki azt mondja, hogy könnyen lefogjuk gyõzni a Barcelonát Rómában. Talán ezúttal is a várakozások ellentéte valósul majd meg."

 

 

Evra egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy a Barcelona részérõl csak minimális szintû tiszteletet mutatnak szombati ellenfelük felé, miután a United már elhallgattatt kritikusait ebben a szezonban, azzal hogy megnyerte a Premier League küzdelmeit.

 

"Nem számít, hogy nem kapjuk meg az elvárható tiszteletet" - tette hozzá a válogatott védõ.

 

"Rengeteg kritikával illettek minket ebben az évben. Mindenki azt hangoztatta, hogy idén véget ér a Manchester United uralkodása."

 

"Mostanra már csak azt tudják mondani, hogy nem játszottunk szépen. Azonban így is 9 ponttal nyertük meg a bajnokságot. Ez pedig jó. Ha még szépen is játszottunk volna, akkor akár 20 ponttal is megelõztük volt a mögöttünk lévõket."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!