Wan-Bissaka játszhat az Atalanta ellen

Sikeres volt a Manchester United fellebbezése az UEFA irányába Aaron Wan-Bissaka két mérkőzéses eltiltásával kapcsolatban.


A Vörös Ördögök védőjét a Young Boys ellen 2-1-re elveszített Bajnokok Ligája találkozón állították ki még szeptemberben, az eltiltását pedig két mérkőzésben határozták meg "durva játék" miatt. A szabálytalanságot Christopher Martins Pereira ellen követte el az angol bekk.

 

A United reklamációval élt a döntés nyilvánosságra hozatalát illetően, az UEFA pedig ezt követően az alábbi közleményt adta ki.

 

 

"A Manchester United által benyújtott fellebbezésnek helyt adunk, következésképpen az UEFA Ellenőrző, Etikai és Fegyelmi Bizottságának 2021. szeptember 23-án meghozott határozata az alábbiak szerint módosul."

 

"Durva játék miatt a Manchester United játékosát, Aaron Wan-Bissakat az UEFA által lebonyolításra kerülő verseny soron következő mérkőzésére eltiltjuk."

 

Mivel Aaron már kihagyta a Villarreal elleni 2-1-re megnyert, rendkívül izgalmas Bajnokok Ligája találkozót a módosítás azt jelenti, hogy az Atalanta elleni BL találkozón már pályára léphet az Old Traffordon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!