Dalot: A szurkolók mögöttünk állnak

Diogo Dalot szerint a csapat készen áll arra, hogy a Tottenham elleni bajnokin visszatérjen a győzelem útjára.


Intenzív és kemény munkával teli hetet zárt a csapat az edzőpályán miután a múlt hétvégén csalódástkeltő vereséget szenvedtek a Liverpool ellen az Old Traffordon és mindenki bízik abban, hogy a srácok 3 ponttal fognak távozni Londonból.

 

A protugál védő a klubmédiának adott interjút a Spurs elleni találkozó előtt és hangsúlyozta, hogy a játékosok eltökéltek, készen állnak a kihívásra és szeretnék egy nagyszerű teljesítménnyel megajándékozni a hűséges szurkolóikat.

 

"Azt hiszem a szurkolóink megtestesítik mindazt, amiről ez a klub szól. Még a nehéz pillanatokban is ott vannak és támogatnak minket. Ez kell, hogy hajtson bennünket még akkor is, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnénk. A mai mérkőzése egy fantasztikus lehetőség számunkra, hogy magunk mögött hagyjuk a balszerencsét és visszataláljunk a győztes útra, ezért nagyon várjuk már a meccset."

 

 

"Tudjuk jól, hogy olyan eredményeket hoztunk ez elmúlt találkozókon, amelyeket nem akartunk, de előre kell tekintenünk és a Tottenham elleni összecsapás egy tökéletes lehetőség. Egy nagyon jó csapat ellen léphetünk pályára idegenben, ahol velünk lesznek a szurkolóink és támogatni fognak minket. Erre előnyként kell tekintenünk és meg kell nyernünk a mérkőzést."

 

"Most egy kicsit több időnk volt a felépülésre, mint a londoniaknak, remek hét áll mögöttünk, visszanyertük az energiánkat és alaposan felkészültünk a megmérettetésre. Készen állunk és meg akarjuk nyerni a meccset."

 

A United először találkozik a Tottenham csapatával mióta Nuno Espirito Santo átvette a Spurs irányítását, Dalot pedig várja a kihívást, hogy honfitársa fiaival megütközhessen. 

 

"Ő egy fantasztikus menedzser. Úgy gondolom, hogy kiemelkedő volt amit a Wolverhamptonnál csinált és ezt a kiváló munkát csinálja most a SPurs menedzsereként. Nehéz a csapatai ellen játszani, mert alaposan felkészíti őket."

 

"Nekünk erre fel kellett készülnünk azokkal a nagyszerű játékosokkal, akik a csapatunkban vannak. Mindenféle kihívásra készen kell állnunk."

 

A Spurs elleni bajnokit követően a Vörös Ördögök Olaszországba utaznak, hogy kedden este megmérkőzzenek az Atalanta csapatával, Dalot számára pedig különösen érdekes lesz ez az utazás, hiszen az előző szezont végig az AC Milan együttesénél töltötte kölcsönben.

 

"Jó mérkőzése lesz és tudjuk azt is, hogy a legutóbbi győzelmünk nagyon fontos a csoport állását tekintve. Meg kell őrizni az első helyünket egy győzelemmel, de mindenek előtt a Tottenham elleni bajnokira koncentrálunk most."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!