Lindelöf: Kiállunk egymásért

Victor Lindelöf az egész csapat teljesítményét méltatta a Spurs elleni 3-0-s győzelmet követően.


Cristiano Ronaldo első félidőben szerzett találata juttatta előnyhöz a Vörös Ördögöket, majd Edinson Cavani és Marcus Rashford góljai bebiztosították a vendégek győzelmét is a londoni találkozón. Az eredményt még különlegesebbé teszi, hogy a csapat nem kapott gólt, ami ebben a szezonban még nem sokszor fordult elő a Uniteddel. Lindelöf pedig elmondta, hogy örül, hogy sikerült a Spurs támadóit távol tartani a kapujuktól.

 

"Nagyon jól tudtunk védekezni" - mondta az MUTV-nek. "Sokat segítettünk egymásnak, védtük egymás hátát és szerintem ez volt a mai siker egyik kulcsa. Mindig is azt mondtam, hogy, ha képesek vagyunk kapott gól nélkül lehozni egy meccset, akkor képesek vagyunk arra is, hogy ugyan ezen a meccsen gólt, gólokat szerezzünk. Ma pedig pontosan ezt tettük."

 

"Nagyon fontos volt számunkra, hogy ne kapjunk gólt és úgy gondolom, hogy a mostani teljesítményre tudunk majd építkezni."

 

A svéd játékos hozzátette azt is, hogy a Tottenham ellen sokat segített az is, hogy 3 belső védővel álltak fel. Ez pedig az idei szezonban az első alkalom volt, hogy Ole Gunnar Solskjaer ebben a formációban küldte pályára csapatát.

 

"Jó érzésem volt végig a meccsen. Jól védekeztünk, nem is volt sok helyzetük, így azt mondhatom, hogy remekül végeztük a feladatunkat. A csatároktól kezdve Davidig, mindenki kivette a részét a feladatokból, ami nagyon fontos, különösen, hogy, ha a csatárok is besegítenek a védekezésbe is. Ez megkönnyíti mindannyiunk dolgát."

 

A pálya másik végén a csapat két idősebb játékosa, Ronaldo és Cavani góljai segítették a megfelelő eredmény elérését, mellettük pedig a csereként beállt Marcus Rashford találata tette fel a pontot az i-re. 

 

 

"Azt csinálták, amit már sok-sok éve csinálnak és megmutatták, hogy miért fontos játékosok ők számunkra. Nagyszerű formában játszottak ma és gólokat szereztek, szóval azt a csúcsminőséget képviselték, amit mindig is képviseltek."

 

Az eredménynek köszönhetően a csapat visszatért a győzelem útjára a múlt hétvégi csalódást keltő eredményt követően, ami eltökélt szándéka volt Lindelöfnek.

 

"Nagyon megalázó vereség volt és szerettünk volna reagálni erre. Jól akartunk visszatérni és azt gondolom, hogy a lehető legjobban sikerült. Megmutattuk, hogy nagyszerű csapat vagyunk, kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést és szereztünk 3 találatot is. Természetesen nagyon nehéz volt ez a hét számunkra, ahogy a szurkolóink számára is és nagyon örülünk, hogy most ezzel az eredménnyel és 3 ponttal térünk vissza Manchesterbe. Fantasztikus érzés, hogy jóban és rosszban is támogatnak minket, ők a legjobbak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!