Ole: Scott brilliáns volt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer nem győzte dicsérni skót középpályását, Scott McTominay-t a Tottenham elleni mérkőzést követően.


A fiatal középpályás remek teljesítményt nyújtott a találkozón, mellyel hozzájárult a házigazdák 3-0-s legyőzéséhez Londonban. McTominay 10. alkalommal lépett pályára a szezonban, a győzelmet pedig Ronaldo, Cavani és Rashford találatai szállították a Vörös Ördögöknek.

 

Bár a skót játékos neve nem került fel a gólszerzők közé, teljesítménye nagyban hozzájárult csapata kapott gól nélküli győzelméhez. Játékával Ole Gunnar Solskjaer is nagyon elégedett volt és nem győzte dicsérni a mérkőzés lefújását követően.

 

 

"Nálam ő volt a mérkőzés legjobbja, mérföldekkel ő volt a legjobb" - mondta Ole. "Ez az a Scott, akik sokszor láthattunk már az elmúlt években. nemrég volt egy műtétje, melyet követően visszatért és ma újra a régi volt, teljesen zseniális. Folyamatosan nyerte a párharcait, előre játszott, nagyszerűen tartotta a labdát, abszolút top minőséget képviselt."

 

Mc Tominay a szombati találkozón szokásos párjával, Freddel és Bruno Fernandessel osztozott a középpályán, az Akadémia neveltje pedig egészen elképesztő számokat produkált. Hogy csak néhány lenyűgöző statisztikát említsünk, passzainak 95%-a pontos volt és 4 fontos szerelése is.

 

Scott maga is arra biztatta társait, hogy mielőbb térjenek vissza a győztes útra, amikor a hét elején a Spurs elleni mérkőzésről beszélt és végül is sikerült elérni a kívánt célt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!