Toone meghosszabbította szerződését

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Ella Toone, új szerződést kötött a klubbal, melynek értelmében 2025-ig tartozhat a Vörös Ördögök kötelékébe.


A 22 éves angol szélső 2018-ban csatlakozott a Manchester Unitedhez és az itt töltött három évben már az ő nevéhez fűződik a legtöbb pályára lépés és a legtöbb lőtt gól is. Ella 83 mérkőzésen lépett pályára a Vörös Ördögök mezében, ezeken a találkozókon összesen 36 alkalommal volt eredményes. Toone 2020-ban megkapta a lehetőséget, hogy bemutatkozhasson az angol válogatottban is.

 

A legutóbbi válogatott szünetben először tudott mesterhármast szerezni a háromoroszlánosok csapatában. Toone a 2020-as Tokiói Olimpián Nagy-Britannia színeiben is képviselte hazája válogatottját.

 

Ella Toone elmondta: "Jó érzéssel tölt el, hogy aláírhattam az új szerződésem a klubbal.  A United mindig is fontos részét képezte az életemnek, itt nőttem fel, szóval most a fellegekben járok."

 

 

"Játékosként a leghálásabb dolog, hogy elismerik a teljesítményedet, itt pedig rengeteget tanulhattam, sokat köszönhetek a Unitednek és ezután is azon leszek, hogy megháláljam a belém vetett bizalmat és újabb sikereket érhessünk el együtt."

 

"Köszönettel tartozom mindenkinek, aki az eddigi utam során elkísért, így a családomnak, a barátaimnak, a csapattársaknak és természetesen a szurkolóknak is, hiszen a támogatásuk nélkül nem tartanék itt, ahol most vagyok. Szeretném büszkévé tenni a klubot."

 

Marc Skinner is elégedettségének adott hangot Ella Toone szerződéshosszabbításával kapcsolatosan.

 

"Örülök, hogy Ella újabb 4 évre kötelezte el magát a Manchester United mellett, nagyszerű és tehetséges játékosa a csapatnak, a statisztikák is önmagukért beszélnek. Fontos láncszeme a csapatnak, sokoldalú játékos, kiválóan bánik a labdával még a nehezebb helyzetekben is. Ella jelenléte garancia a fejlődésünkre, még csak 22 éves és óriási potenciál rejlik benne. Ha továbbra is ilyen nagyszerű munkát végez, fényes jövő áll előtte, ebben biztos vagyok."

 

A Manchester Unitednél mindenki gratulál Ella új szerződéséhez.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!