Pochettinot érdekelné a menedzseri pozíció

A Sky Sport értesülései szerint Mauricio Pochettino igent mondana felkérés esetén a Manchester United menedzseri pozíciójára.


Az argentin mesternek 2023 nyaráig szóló szerződése van a PSG-vel, de a hírek szerint érdekelné Ole Gunnar Solskjaer megüresedett helye az angol rekordbajnoknál. A Sky szerint a United is vizsgálja annak a lehetőségét, hogy megkeresik Pochettinot, mivel szeretnék megtalálni a távozó norvég menedzser utódját.

 

A párizsiak menedzsere jelenleg azonban csapata soron következő Bajnokok Ligája mérkőzésére összpontosít, melyet a Manchester City ellen fognak játszani. Pochettino januárban vette át a PSG irányítását és jelenleg 2023-ig szól a szerződése, a Sky Sports szakértője, a United egykori játékosa, Gary Neville viszont abban bízik, hogy az argentin távozna a PSG-től, amennyiben a Vörös Ördögök lehetőséget kapna.

 

"Azt gondolom, hogy bár soha nem mondta ki, de Pochettino már holnap leülne a United kispadjára egy öt éves szerződéssel" - mondta Gary Neville a Sky Sportsnak. "Ha látná a klubot, a csapatot akkor biztos vagyok benne, hogy többet tudna elérni, mint amit álmodni mer. A PSG-nél szezonról szezonra élsz, ha nem nyered meg a BL-t, akkor kiestél a kosárból, ez a modell."

 

"Szerintem ez nem illik Pochettinohoz. Úgy godnolom, hogy, ha felajánlanának neki egy 5 éves szerződést, akkor gondolkodás nélkül jönne a Unitedhez, még akkor is, hogy épp gödörben van a csapat."

 

 

Az Ajax vezetőedzője, Erik ten Hag a United menedzseri pozíciójának másik nagy esélyese a hírek szerint. Egyes források a Sky Sports News-nak azt állítják, hogy a holland mestert érdekelné a United ajánlata és Pochettinohoz hasonlóan nyáron már neki is csak 1 év lesz hátra a szerződéséből. 

 

A Manchester United már bejelentette, hogy az aktuális szezon végéig ideiglenes menedzsert kíván kinevezni, addig pedig Solskjaer segítője, Michael Carrick veszi át a csapat irányítását. A Vörös Ördögök kedd este a Villarreal ellen lépnek pályára idegenben a Bajnokok Ligájában, majd vasárnap az Old Traffordon ütköznek meg az aktuális listavezető Chelsea-vel.

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!