Carrick pozitív a Villarreal elleni mérkőzést illetően

Michael Carrick, a Manchester United megbízott menedzsere megnyugtatta a szurkolókat, hogy a csapat készen áll a Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre.


Ez lesz a Vörös Ördögök első mérkőzése Ole Gunnar Solskjaer távozását követően, ami a Watford elleni 4-1-es vereséget követően került bejelentésre. Carrick és munkatársai számára azonban nem sok idő jutott elmélkedni a történteken, mivel a Unitednek nagy szüksége van egy jó eredményre kedd este Spanyolországban. 

 

A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a csapat egykori középpályása pozitív hangnemben nyilatkozott és elárulta, hogy a játékosok alig várják, hogy megmérkőzhessenek a Sárga tengeralattjárókkal. Carrick elmondása szerint a srácok szomorúan vették tudomásul Solskjaer távozását, ám mindent elkövetnek majd a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

 

"A futball legjava a Bajnokok Ligája és ugyan úgy készülünk, mint bármikor máskor" - mondta Carrick. "Kiváltság számomra, hogy most ebben a pozícióban ülhetek. Átérzem az ezzel járó felelősséget, de a hangsúly most azon van, hogy a fejünkben rendet tegyünk és előre haladjunk. Tudom, hogy ebben ez a klub nagyon jó, hiszen ezt csinálta a történelmében is."

 

 

"Nagyon várjuk a holnapi meccset és pozitív a hozzáállásunk a mérkőzéshez és tiszta a fejünk. A fiúk készen állnak és alig várják, hogy pályán legyenek."

 

Az újságírók megkérdezték Carricket, hogy tud-e valamit arról, hogy meddig marad ebben a pozícióban, ám ő azt felelte, hogy jelen pillanatban csak a Villarreal elleni mérkőzésre tud gondolni.

 

"Azt tudom mondani, hogy jelen pillanatban a gondolataim a holnap esti meccs körül járnak. Nagyon jól ismerem ezt a klubot, régóta az életem része. Hogy ez most ez az egy mérkőzés lesz, vagy kettő, vagy több, nem tudom. Jelenleg nem ez jár a fejemben. Holnap nagy meccsünk lesz és ugyan úgy fogok dolgozni, ahogy eddig. Pozitívak vagyunk, de tudjuk, hogy amellett, hogy egy fantasztikus találkozó vár ránk, nagy próba is lesz egyben. Pont ezért emlékezetesek a BL éjszakák és én nagyon várom ezt."

 

"Nem fogok sokmindent elárulni, de a fejemben már összeálltak a dolgok és tudom, hogy mihez fogunk kezdeni."

 

Carrick nem felejtett el tisztelegni Solksjaer munkája előtt sem és leszögezte, hogy a norvég menedzser iránt érzett tisztelete és szeretete továbbra is megmarad.

 

"Nehéz volt látni tegnap, hogy Ole leveszíti az állását. Az idelátogató szurkolók reakciójából nagyon jól látható volt, hogy az emberek mennyire szeretik és tisztelik őt. Öröm volt vele dolgozni, szóval nagyon szomorú nap volt számomra a tegnapi."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 5. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!