Csapathírek a Villarreal elleni meccs előtt

Michael Carrick fogja kijelölni a Manchester United kezdőcsapatát a Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögöknek reagálniuk kell a hétvégi Watford elleni 4-1-es kudarcra, amely miatt végül Ole Gunnar Solskjaer menedzsernek is távoznia kellett, ameddig nincs meg az utód, addig Michael Carrick látja el a menedzseri teendőket. Feladata nem kevesebb, mint, hogy a United megőrizze elsőségét az F jelű csoportban.

 

A spanyolországi győzelem biztosítaná a United részvételét az egyenes kieséses szakaszban és nagy lökést adhatna a vasárnapi, Chelsea elleni bajnokihoz is. 

 

Luke Shaw agyrázkódás miatt hagyta el a pályát a Vicarage Road-on szombaton, míg Edinson Cavani és Mason Greenwood szintén a hiányzók között voltak az idegenbeli vereség alkalmával. A klub francia duója, Paul Pogba és Raphael Varane is a hiányzók táborát erősítik, így Carricknek bőven lesz mit átgondolnia a kezdő kijelölésekor.

 

 

A csapat egykori középpályása 3 belső védővel is pályára küldheti csapatát, mivel a hétvégén kiállított Harry Maguire eltiltása a nemzetközi porondra nem vonatkozik, viszont biztosan kihagyja a Chelsea elleni rangadót. A középpályán Donny van de Beek jól teljesített a szombati bajnokin és csereként beállva a második félidőben gólt is szerzett. 

 

"Régóta dolgozom Ole-val együtt és nagyon hasonló a hitvallásunk is. Játékosként, menedzserként és edzőként is nagyon hasonló. Természetesen megvan a saját személyiségem, de ez hasonló Solskjaeréhoz, emiatt is volt nagyon gördülékeny a közös munka. Nem fogom elmondani a terveimet, így holnapig várnotok kell" - mondta az újságíróknak. "Már körvonalazódott benne, hogy mit akarunk csinálni, hogyan akarunk játszani és alig várom, hogy ezt az elképzelést a pályán is láthassam."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 5. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!