Taktikai mágnestábla: Közös Meccsnézés Virtuálisan!

Kedves Olvasó! Ezúttal szeretnélek meginvitálni egy online térben tartott közös meccsnézésre. Szurkoljuk ki együtt a Villarreal elleni mérkőzésen a győzelmet és az esetleges biztos továbbjutást a csoportból!


Ole Gunnar Solskjaer távozott Manchesterből, azonban az élet nem állt meg a gyárvárosban. Michael Carrick mutathat váratlan húzásokat az este folyamán. Sajnos az idő rövidsége miatt taktikailag nem várható sok csoda, azonban a kezdőcsapat kijelölésnél megmutathatja Carrick a karakterét.
 

Ma este 18:45-től a Sport 1 TV élőben közvetíti a Villarreal elleni Bajnokok Ligája csoportkör mérkőzést. Élve a lehetőséggel szeretnélek meghívni titeket egy a Taktikai Mágnestábla rovaton keresztül történő Online meccsnézésre. 

 

Állítólag Pochettino váltana akár év közben is a Manchester United kedvéért.

Sajnos hasít a 4. hullám ami a COVID-ot illeti, így személyes meccsnézésre nem nagyon számíthatunk az elkövetkezendő időkben. Éppen ezért próba szerencse alapon szeretnénk kipróbálni a rovatban ezt az online formátumot. Természetesen a mérkőzést streamelni nem fogjuk, a televíziót mindenkinek magának kell otthon bekapcsolni. :) A cél, hogy egy kicsit építsük a ManutdFanatics.hu közösségét és közelebb hozzuk egymáshoz az Olvasókat! Amennyiben működik a formátum, akkor a jövőben sem zárkózunk el hasonló online közös meccsnézésektől! 

 

 

 

 

Hogyan is fog kinézni ez a történet? 

 

18:15-től fogjuk élesíteni az erre az alkalomra nyitott cikket, amit folyamatosan frissíteni fogunk különböző tartalmakkal a mérkőzésből merítve. Ezek a tartalmak olyanok lesznek, amelyeket a Taktikai Mágnestábla rovatban megszokhattatok. Lesznek közte kivágott szerkesztett képek, mémek és ha találunk akkor statisztikákat is hozunk nektek. Azonban lesznek időközi szavazások, amelyeknél mindenki kinyilváníthatja a véleményét is. Ezen felül pedig a komment szekcióban várjuk szerkesztő társammal a kérdéseiteket, meglátásaitokat. Bármilyen témában kérdezhettek a mérkőzés alatt legyen szó akár a csapatról, akár a mérkőzésről vagy edzőkérdésről. Igyekszünk minden feltett kérdésre válaszolni! Azonban ezt bármelyik másik szurkolótársunk is megteheti majd, hiszen szeretnénk, hogy a közös mérkőzés nézés interaktív legyen!
 

A cikk nem egy percről percre rovat lesz, hiszen olyat csinálnak másik oldalak. Itt a mérkőzés érdekességeivel, részleteivel kívánunk foglalkozni. Szeretnénk kérni mindenkit, aki úgy dönt, hogy csatlakozik hozzánk az este folyamán, hogy a véleményét kultúrált formában írja majd meg szurkolótársainak! 
 

Honnan jött az ötlet? Egyszer egy Olvasó írta a kommenteknél: ,,de jó lenne egyszer közösen megnézni egy meccset!" Nos, most itt a lehetőség! ;)
 

Küld el legalább öt barátodnak ezt a promó cikket és óriási nagy szerencse ér a holnapi nap folyamán! Talán este még a tippmixed is bejön, 2,60-ért a V amúgy is ajándék, nem? ;) De ha nem küldöd.... :D (csak vicceltem, természetesen ;) )

 

Várunk mindenkit szeretettel 18:15-től a ManutdFanatics.hu hasábjain ITT!

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!