O'Shea: Michael meg tudja csinálni

A Manchester United egykori játékosa, John O'Shea bízik abban, hogy Michael Carrick sikerrel veszi az előtte álló akadályt, mint a csapat jelenlegi menedzsere.


A Vörös Ördögök egykori középpályása, Michael Carrick került ideiglenesen a menedzseri pozícióba Ole Gunnar Solskjaer távozását követően, első feledata pedig, hogy ma este a Villarreal jó eredményt érjen el a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén.

 

O'Shea 393 alkalommal lépett pályára a Unitedben, ebből pedig 133 esetben Carrick is ott volt mellette a gyepszőnyegen. Közös tapasztalataik alapján az ír védő úgy véli, hogy Michael tökéletes választás átmenetileg a csapat kispadjára.

 

"Ha valaki felkészült erre a helyzetre, akkor az Michael. Az ő személyisége és profizmusa nagyon sokat számíthat ezekben az időkben."

 

"Legyünk őszinték, ez egy nagyon nehéz helyzet most, de ahogy ismerem, megfelelően fog hozzáállni, nyugodt marad és a megfelelő eredmény elérésére fog összpontosítani, ahogy ezt játékosként is tette mindig a pályán."

 

 

"A helyzete azért is nehéz, mert nagyon jó kapcsolata volt Ole-val, de ismerem és a profizmusa miatt azt gondolom, hogy nem fog számára gondot okozni ami történt és mindent megtesz majd ami tőle telik."

 

"Ő egy nagyon nyugodt ember és fontos számára a technika. Legyen szó fociról, golfról, vagy teniszről, az utolsó apró mozdulatra is odafigyel. Az utolsó apró kis részletig ki fogja elemezni az ellenfelet a jó eredmény elérésének érdekében, ami pedig előny, hogy a játékosok is jól ismerik őt, hiszen már évek óta együtt dolgoznak és a srácok tisztelik őt."

 

"Most lehetősége lesz arra, hogy megmutassa mire képes függetlenül attól, hogy hány mérkőzésen fogja irányítani a csapatot. Arra fog törekedni, hogy a srácokkal tekintélyt mutassanak a pályán és azon kívül is. Reméljük, hogy képes lesz megváltoztatni az elmúlt hetekben látottakat és pozitív irányba terelni minket."

 

Noha a körülmények szomorúak Carrick számára, mivel közel álltak egymáshoz Solskjaerral, azonban arra büszke, hogy a United irányíthatja az európai porondon.

 

"Ez egy hihetetlenül büszke pillanat lesz számára. Nem abban a helyzetben jött el, amiben szerette volna és senki sem akarta, hogy ezt ő így élje meg, de most övé ez a pozíció, rábízták a csapat irányítását és ez egy olyan álom megvalósulása, amit mindig is dédelgetett és bízom benne, hogy győzelemmel teszi ezt az időszakot emlékezetessé."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 5. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!