Cavani: Sancho újra a régi

A Manchester United támadója, Edinson Cavani úgy véli, hogy Jadon Sancho kamatoztatni tudja majd a kemény munkájának gyümölcsét.


Sancho góljának köszönhetően is sikerült a Villarrealt legyőzni, majd ezt követően a Chelsea elleni összecsapáson az ő higgadt találatával jutottak előnyhöz a vendégek a Stamford Bridge-en.

 

Edinson Cavani az egyik legrutinosabb tagja a csapatnak és véleménye szerint az angol szélsőnek nagyon nehéz dolga volt miután Manchesterbe költözött, azonban most mindneki örül, hogy Jadon ismét a legjobb formáját mutatja.

 

Cavani meggyőződése, hogy a mostani Sanchot a fiatal játékos Carringtonban végzett kemény munkája, elhivatottsága és belső ereje hozta vissza a vágyott szintre, a 21 éves játékos pedig most esélyes a hónap legjobbja címre is. A klubmédiának adott interjújában az uruguayi csatár elárulta, hogy teljes vállszélességgel támogatta ifjú csapattársát és ékesszólóan beszélt a jelenlegi helyzetről.

 

 

"Úgy gondolom, hogy az egyik dolog, amit a gólszerzés adhat, az a magabiztosság a nyugalom mellett. Emellett ösztönöz, hogy továbbra is keményen dolgozz és edz" - magyarázta Cavani. "A futballban sokszor kell, hogy legyen benned egy kis plusz belső erő, hogy képes legyél akkor is a legmagasabb szinten folytatni, amikor éppen nem kerül fel a neved az eredményjelzőre. Fontos az is, hogy mindig fenntartsd a lelkesedésed és az elhivatottságod és folytasd a kemény munkát és az erőnléted szintentartását."

 

"Mindannyian nagyon örültünk az első góljának, hiszen nagyon nehéz időszakot zárt ez le számára, de ilyen a futball. Amikor eljutsz egy bizonyos szintre a játékban, akkor az embereknek mindig nagyobb az elvárása veled szemben és mindig sokat beszélnek rólad."

 

"Szerintem csak annyi a dolga, hogy azt csinálja, amit eddig is csinált és továbbra is nyugodtan, tiszta fejjel kell dolgoznia mert ez az egyetlen dolog, ami örömhöz és sikerhez vezet és képes lesz így arra, hogy hozza azt a teljesítményt, amit most láthatunk tőle. De ezt csakis a kemény munka adhatja meg."

 

"Kell kitartás és fegyelem, hogy akkor is önmagad maradj, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Én hiszek abban, hogy nagy dolgokat fog tenni ezért a klubért és személy szerint kívánom neki, hogy sikeres legyen és érjen el minél több sikert a pályafutása során a Manchester Unitednél."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!