Dalot: Továbbra is megteszek mindent

A Manchester United védője, Diogo Dalot megerősítette eltökéltségét és elmondta, hogy mindent belead a klubért, ahogy tette azt a Vörös ördögök legutóbbi két győzelmekor is, hiszen az Arsenal és a Crystal Palace ellen is pályán volt.


A portugál védő rengeteg dicséretet kapott társaitól a vasárnapi győzelmet követően és elmondta, hogy élvezi a játéklehetőséget, amit kapott. 

 

"Ezért vagyok itt" - mondta a védő a klubmédia riporterének, Stewart Gardnernek. "Nem könnyű, amikor nem kerülsz be a kezdőbe és kevesebbet játszol, de az a dolgunk, hogy készen álljunk és úgy gondolom, hogy remek munkát végeztem a pályán kívül és készen álltam."

 

A 22 éves játékos Aaron Wan-Bissaka sérülése miatt a legutóbbi két találkozón a pályán volt. Mivel a United menetrendje sűrű a hónapban Dalot elárulta, hogy kiélvez minden lehetőséget, amit csak kap az ünnepi időszakban.

 

"Amikor csak megkapom a lehetőséget, folytatni fogom amit eddig is csináltam és mindent bele fogok adni a pályán és azon kívül is."

 

 

A Vörös Ördögök képesek voltak uralni a mérkőzést a Crystal Palace ellen, mely találkozón Fred szerezte meg a győzelmet érő találatot a második félidőben. 

 

"Az esélytelenek nyugalmával játszhatott. Sokan kritizálják őt, de mindig tiszta fejjel lép pályára és minden meccsen megtesz mindent, amit csak tud és ez a klub pontosan erről szól."

 

"Még, ha el is veszít egy labdát, elront egy kapura lövést, megfogja próbálni újra és küzdeni fog és ez az, amit mind tenni akarunk. Ilyen játékosokra van szükségünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!