Modric 25 millió fontért jöhetne

A korábbi nyilatkozatokkal ellentétben több angol lap is azt állítja, a Tottenham hajlandó lenne megválni több sztárjától is.


A Tottenham hajlandó lenne megválni két játékosától, Luka Modrictól és Gereth Bale-tõl. Elõbbinek 25 millió, utóbbinak 50 millió font a kivásárlási ára, tehát az érdeklõdõknek rendesen bele kell nyúlniuk a pénztárcájukba.

 

Ez azért is meglepõ, mert az észak-londoni klub korábban kijelentette, a horvát középpályás nem megy sehová. Modric leendõ csapatai között szerepel a Chelsea, de ami a fontosabb,  hogy a Manchester United is.

 

Modric többek közt azért is távozna, mert a Tottenham jövõre csak az Európa Ligában szerepelhet és több Bajnokok Ligájában induló csapat is szeretné õt megszerezni.

 

 

Egy 25 millió fontos ajánlat mindenképp kecsegtetõ lenne, mivel három évvel ezelõtt 16 millió fontért vették meg Modricot.

 

A horvát játékos mellett Fabio Coentrao neve is felmerült. Az õ legfõbb kérõi a Real Madrid és a Manchester United.

 

"Tudom, hogy a Real Madridon kívül a Barcelona és a Manchester United is érdeklõdik irántam. Ez nagyon különleges számomra és mindkét ajánlat elgondolkodtató, de számomra jelenleg a Real Madrid az elsõ számú opció" - mondta Coentrao.

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!