Neville: Adjanak idõt Bebének

Gary Neville reméli, a Bebe érkezése körül kialakult hercehurca mára a múlté, és a jövõben csak a fiatal tehetség felemelkedése szolgáltat majd témát a sajtónak.


A portugál szélsõ még a legelvetemültebb futball szurkolók, de a luzitán futballt ismerõknek is teljes mértékig ismeretlen volt egészen addig a pontig, amig 7.4 millió font fejében augusztusban az Old Traffordra igazolt a Vitoria Guimaraes együttesétõl.

 

Az elõzõ szezont még egy harmadosztályú klub színeiben befejezõ Bebe leigazolásának híre a váratlanság miatt is igazi bombaként robbant a világ sportsajtójában, ám túzottnak érzett ára hatalmas elvárásokat is rakott a vállára, ami miatt minden médium részérõl hatalmas, olykor nyomasztó figyelmet kap.

 

Megítélésére eddig nem sok lehetõsége akadt a Manchester United szurkolóinak se, hiszen csak egyszer, akkor is csereként lépett pályára a felnõttek között a Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen, azonban rövid idõ alatt is kitûnt, hogy nagy tehetség lakozik benne, és Sir Alex Ferguson is pozitívan nyilatkozik szerzeményérõl, ami a skót menedzser elmúlt évtizedeit figyelembe véve igencsak készpénznek vehetõ.

 

 

 

 

Bebe veterán csapattársa, Gary Neville is a játékos támogatói közé tartozik, aki szerint idõt, és egy kis lélegzetvételnyi helyet kell biztosítani ifjú csapattársának, hogy bebizonyíthassa mire képes.

 

"Jó volt látni, amint Bebe belekóstolhatott a felnõtt csapat légkörébe" - kezdte Neville.

 

"A United rengeteg fiatal tehetséget szerzõdtetett az utóbbi idõben - Cristiano Ronaldo, Federico Macheda, a da Silva-testvérek - úgyhogy nem értem, a Bebe körül kialakult légkört. Szerintem ez nem igazságos vele szemben."

 

"Nagyon nagy mennyiségû kiaknázatlan tehetség lakozik benne. Mindkét lábbal nagyon ügyes, fantasztikusan gyors, és minden pillanatban tanulni szeretne."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!